Skapa Mina Sidor-inloggning

OBS! Nyregistrering behövs även för dig som haft ett inlogg till Mina Sidor före 20 augusti 2014!

För att få tillgång till Mina Sidor behöver du skapa ett inloggningskonto. Du behöver ha ditt kortnummer tillgängligt, för att koppla ditt Mina Sidor-konto till ditt medlemskapskonto.

Börja med att klicka på röda knappen ”Bli medlem/registrera Mina Sidor” längre ner på sidan. En ruta kommer upp på skärmen, där fyller du i din e-postadress samt ett personligt lösenord. Klicka sedan på ”Jag är redan JulaClub-medlem”.

Skapa Mina Sido-konto

Fyll i kortnummer, personnummer/födelsedata och klicka sedan på ”Skapa konto”.

Har du angivit uppgifterna rätt skickas du till startsidan för ”Mina Sidor”. Här får du en överblick över dina senaste köp, dina sparade inköpslistor, aktuellt bonussaldo och kreditgräns på ditt konto.

Du navigerar dig på Mina Sidor genom menyn till höger, eller genom att klicka på den svarta menyn längst upp till höger på sidan (där det står ”Hej” och din e-postadress). I mobilen finns bara den nedfällbara menyn, den kommer du åt genom att trycka på den svarta knappen med en figur på. Tänk på scrolla längst upp för att menyn ska synas.

 

När du är klar kan du logga ut genom att klicka på ”Logga ut” i den svarta menyn. Du kan även stänga din webbläsare utan att logga ut, då kommer din inloggning vara sparad till nästa gång du öppnar webbläsaren. Var noga med att logga ut om du använder en gemensam dator.

När du vill logga in nästa gång, klickar du på ”Logga in” längst upp till höger, inloggningspanelen kommer fram och du kan ange din e-postadress och lösenordet som du valt.

 

Mina Sidor är bara en del av hemsidan, du kan läsa mer om de nya funktionerna genom att klicka här!

Bli medlem/registrera mina sidor Om du redan är medlem, klicka här för att logga in
Du har 0 produkt att jämföra