• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Fixa bättre och snabbare wifi

Fixa bättre och snabbare wifi

Är du trött på ett långsamt internet? Ett heltäckande och stabilt WiFi är numer självklart för att hela familjen ska kunna surfa obehindrat. Utdaterad utrustning har det svårt att ge bra signal överallt när det streamas, spelas och surfas. Fixa bättre och snabbare wifi med produkterna nedan.

WiFi-System Lyra Mini 2-pk

En lösning är mesh-nätverket ASUS Lyra Mini, som består av noder vilka tillsammans sprider WiFi-signalen till alla rum under ett och samma nätverksnamn. Användare behöver inte byta till det nätverk med starkast signal – det sker helt automatisk. Inte heller är det svårt – ingen kabeldragning krävs och installationen sker i ett par enkla steg direkt i appen ASUS Lyra, som finns till både Android och iPhone. Detta 2-pk av ASUS Lyra Mini är anpassad för lägenheter och mindre samt medelstora hus (upp till 220 m²), men kan byggas ut med upp till fem noder för att täcka ännu större ytor.

Till produkten

Nätverkskort USB-AC51 AC433

Om din stationära eller bärbara dator saknar nätverkskort, eller har ett utdaterat som inte har kapacitet nog för modern internetanvändning, då är det läge att uppgradera till nästa generations WiFi. Detta nätverkskort ansluts i datorns USB-uttag och låter dig – oavsett om du har Mac eller Windows – ansluta till WiFi. Det ryms i fickan eller datorväskan, vilket gör den perfekt för dig som är student eller reser mycket och växlar mellan olika WiFi.

Till produkten

Router RT-AC1900U

Asus WiFi-router RT-AC1900U kan med sina tre externa antenner och moderna teknik förse hela hushållet eller kontoret med stabilt och snabbt internet som klarar av att hantera familjens alla enheter. Routern kan styras via appen ASUS Router, och i den får du full kontroll över nätverket – du kan bland annat använda dig av föräldrakontrollen med schemaläggning av surftider för utvalda enheter. Installationen är okomplicerad och sker i tre enkla steg: sätt i nödvändiga kablar, öppna upp din webbläsare och följ installationsguiden.

Till produkten