• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Produkterna som behövs när du ska renovera badrummet

Dags att renovera badrummet? Vi vet att det finns mycket val att ta hänsyn till när badrummet ska få ett nytt utseende. Därför har vi samlat allting du kan tänkas behöva för att renovera ditt badrum. Hos oss hittar du både inredning och tillbehör som sätter en tydlig prägel på ditt nya badrum.

Sätt prägel med rätt badrumsinredning

Med allt från snygga duschkabiner, moderna toalettstolar, värmande handdukstorkar och lysande speglar kan du sätta prägel på ditt badrum. Kanske är badrummet helt nyrenoverat – eller så vill du ha en nykänsla genom att uppdatera skåpen. Vi har vad du behöver!

Kranar och blandare för badrummet

Dags för nya, blänkande blandare eller munstycken till dusch och tvättställ? I vårt noga utvalda sortiment av VVS-armaturer finns en variation av modeller från olika varumärken. Allt för att du ska hitta en som passar just ditt badrum.

Allt för VVS-installation

Rörkopplingar, slangar, ventiler och mycket mer! Vi har installationsmaterialet du behöver när vattenrören ska dras, kopplas ihop och fästas.

Verktyg för att renovera ditt badrum

Du har idéerna – vi har verktygen. Upptäck vårt sortiment av verktyg som gör badrumsrenoveringen lite lättare. Från elverktyg till kakelverktyg.

Större projekt på gång?