• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Anslut System 230 V – ljusslingor för året runt-bruk!

För dig som kräver ännu mer av din julbelysning! Skapa fantasifulla kreationer som lyser upp din högtid. Med Anslut System 230 V är möjligheterna oändliga. Serien består av ljusslingor och tillbehör som du kan koppla samman.

Varför ska du välja ljusslingor från Anslut System 230 V?

1. Tjockare gummikabel som passar året runt

Gummikabeln är extra tjock och passar bra om du vill ha ljusslingor uppsatta året runt.

2. Inga begränsningar hur många du kan koppla ihop

De drivs genom 230 V (vanlig stickkontakt), det betyder i praktiken att det inte finns några begränsningar på hur många som kan kopplas ihop!

3. Alla slingor är påbyggnadsbara

Eftersom att alla slingor har en hananslutning respektive honanslutningkan du kombinera slingor och förgreningar i hela Anslut System 230 V.

Börja med startkabeln

Oavsett hur du bygger ihop ditt system med ljusslingor börjar du med startkabeln. Den placeras helt enkelt med vanlig stickkontakt i vägguttaget (230 V) och strömförsörjer hela systemet. Eftersom det är 230 V finns i praktiken inga begränsningar på hur många ljusslingor du kan koppla ihop!

Förgrening och förlängningskabel

Förgreningskontakten används för att koppla samman flera delar i Anslut System 230 V-serie. T-kopplingen delar av strömmen åt två olika håll och består av en ingång samt två utgångar. Med förlängningskabel kopplar du samman och förlänger avståndet mellan ljusslingor och tillbehör i ditt system.

Komplettera med separat timer

Genom att komplettera med en utetimer kan du ställa in att ljusslingorna ska tändas och släckas vid specifika tider. Du kan exempelvis ställa in att de lyser när det är mörkt och släckt när det är dag. Timern pluggas i vägguttaget och startkabeln pluggas i timern.

Exempel på hur det kan kopplas ihop:

Exempel på hur det kan kopplas ihop: Exempel på hur det kan kopplas ihop:
179 . -
  • 140 av/på per vecka
  • Slumpfunktion
  • Backupbatteri