• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Var med och tävla om 3 miljoner bonuspoäng!

Sätt dina hemmafixarkunskaper på prov – en vinnare per varuhus är med och delar på 3 miljoner bonuspoäng! Lördagen den 2 november klockan 10-15 kan du vara med och tävla i vår JulaClub Challenge, där du på tid ska lösa tre utmaningar. Dessutom väntar en klurig utslagsfråga! Utöver tävlingen bjuder vi alla som besöker våra varuhus på tårta klockan 10-15.

Varmt välkommen!

Inget kan stoppa dig nu! 

 

Villkor JulaClub Challenge

JulaClub challenge är en tävling som anordnas av JulaClub i samband med firandet av 3 miljoner medlemmar. Tävlingen äger rum den 2 november 2019 kl. 10-15 i Julas varuhus i Sverige.

För att delta i tävlingen måste du vara medlem i JulaClub eller JulaClub Smart i Sverige. Anställda inom Julakoncernen får inte delta i tävlingen. Om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen kommer en ny vinnare att utses. Vinsten i tävlingen är 3 miljoner bonuspoäng vilka delas lika på Julas 54 varuhus i Sverige. Vinstsumman uppgår alltså till 55 556 bonuspoäng per varuhus i Sverige. Det kommer endast koras en vinnare per varuhus. För det fall fler än en tävlingsdeltagare i samma varuhus står som vinnare kommer samtliga vinnare erhålla bonuspoäng enligt ovan.

Tävlingen består av 3 grenar kallade muttrarna, tejptornet och hylsnyckelsatsen. För att vara med och tävla om att dela på 3 miljoner bonuspoäng behöver du som deltar klara alla 3 grenarna under 3 minuter. För att delta i tävlingen behöver du även svara på utslagsfrågan samt fylla i på tävlingskortet anvisade uppgifter. Tävlingskortet ska sedan lämnas i på varuhuset anvisad brevlåda. Tävlingskortet kan inte lämnas in efter tävlingstidens slut utan ska lämnas i den postlåda som finns uppsatt vid tävlingsstationen fram till kl. 15 den 2 november 2019 i Julas varuhus i Sverige. Deltagande i tävlingen sker på egen risk. Jula ansvarar inte för några skador som uppkommit med anledning av tävlingen.

Den medlem som klarat alla hemmafixargrenar under 3 minuter och som varit närmast det korrekta antalet plugg i lådan vinner tävlingen.

Om informationen som deltagaren lämnat på tävlingsformuläret inte är läsbart räknas inte tävlingsformuläret med i tävlingen. Vid misstanke om fusk förbehåller sig Jula rätten att utesluta den tävlande från tävlingen.

Vinnarna meddelas via e-post eller telefon senast den 24 november 2019. Bonuschecken som vinnaren tilldelas kommer att finnas på vinnarens medlemskonto senast den 30 november 2019. Bonuschecken är därefter giltig i 6 månader och hela summan måste användas vid ett köptillfälle. Används inte bonuschecken i sin helhet förfaller resterande belopp. Bonuschecken finns registrerad i varuhusens kassa och för att nyttja bonuschecken måste kunden uppvisa sitt Clubkort eller id-kort och köpet måste registreras på medlemskapet. Det är inte möjligt att byta in bonuschecken mot kontanter. Villkoren för bonus följer i övrigt ordinarie villkor för bonus för JulaClub.

Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell vinstskatt som uppstår till följd av vinsten.  

Alla personuppgifter som lämnas med anledning av tävlingen hanteras i enlighet med GDPR. För mer information hänvisas till Julas integritetspolicy.