• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Nytt utseende med förbättrade egenskaper

Responsiv hemsida

Vi vill ständigt förbättra för dig som kund och besökare. Därför lanserar vi nya jula.se. Målet är att du alltid ska hitta det du söker, på ett enklare och tydligare sätt. Vi vill att du skall kunna planera och känna dig väl förberedd före ditt varuhusbesök, för ett lyckat möte mellan dig och Jula.

Ny jämförelsefunktion, jämför produkter Nu finns en ny jämförelsefunktion, så det blir lättare att välja rätt produkt för just dig. Du kan även jämföra våra kläders storlekar och mått mot dina egna plagg, för att se vilken av våra storlekar som matchar dig. Samtidigt har det blivit enklare att hitta produkterna i Julas breda sortiment med bättre navigering, sökfunktionalitet och användarvänlighet. Vi är säkra på att det blir smidigare för dig att hitta rätt produkt för dina behov.

Skapa och spara dina inköpslistor Nu kan du få mer information om de olika varuhusen och deras varuhusspecifika information, så som öppettider och varuhusunika priser samt produkter. Du kan redan före ditt köp se vilka produkter som finns i ditt varuhus eller varuhus i närheten. För JulaClub-medlemmar har funktioner för att skapa och spara egna inköpslistor samt hantera kvitton och köphistorik förbättrats, allt för att du lättare ska kunna förbereda ditt nästa varuhusbesök.

Responsiv hemsida Dessutom kan du surfa smidigt oavsett om du använder dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Vi hoppas du gillar nya jula.se! Gå gärna in på vår Facebook-sida och lämna dina synpunkter om vår nya webbplats.

Bli medlem/registrera mina sidor Om du redan är medlem, klicka här för att logga in