• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Vilka roller behöver ditt företag?

Vårt mål med JulaPro är att förenkla inköp för företag och föreningar. JulaPro är baserat på ett system med roller som ska göra vardagen enklare för dig. Vilka roller som finns och vilka befogenheter de har. Ändring av roller kan göras av administratören i inloggat läge på jula.se

Administratör

Administratören har full kontroll över kontot. Vid första inloggning blir personen som loggar in administratör om denne är berättigad firmatecknare. Skulle det finnas behov av ändring till annan administratör än firmatecknare kan ni kontakta Jula Kundservice som hjälper er vidare i ärendet.

Köpare Varuhus:

Köpare Varuhus är en roll som vid uppvisande av legitimation har rätt att genomföra köp på kontot i Julas fysiska varuhus.

Köpare Varuhus med App:

Köpare Varuhus med App är en roll som har möjlighet att med BankID logga in i JulaPro-appen och där i hämta en unik QR-kod som kan användas vid köp i Julas fysiska varuhus. Det går även att genomföra köp i fysiska varuhus vid uppvisande av legitimation.

Köpare e-handel

Köpare e-handel är en roll som har möjligheten att med BankID logga in i JulaPro-appen och där i hämta en unik QR-kod som kan användas vid köp i Julas fysiska varuhus. Det går även att genomföra köp i fysiska varuhus vid uppvisande av legitimation. Köpare e-handel har också möjligheten att logga in på www.jula.se och slutföra köp via e-handel. Även där görs inloggning med hjälp av BankID.

OBS! Du behöver själv upplysa personen om att denne blivit registrerad som köpare e-handel.