• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Pressmeddelande

Jula jubilerar dubbelt – inviger varuhus nr. 100

Jula40years party store 2019 SE Den 9 maj öppnar Jula sitt 100:e varuhus. Det sker i Polen i Bydgoszcz. – Det känns otroligt kul, det är givetvis en milstolpe i Julas historia, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

För mig som varit med under hela resan är det naturligtvis en speciell dag. När vi startade företaget kunde vi bara drömma om 100 varuhus, men nu är vi här. Tanken går även till min far Lars-Göran som skulle glatt sig mycket åt detta. Det blir stort firande med familj och personal och med fantastiska erbjudanden till alla våra kunder. Vi tror mycket på Polen, och fortsättning följer Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef

Med öppningen av varuhus nummer 100 blir det dubbelt firande eftersom Jula även firar 40 år i år. Den 9 maj blir det därför extra festligt. – För mig som varit med under hela resan är det naturligtvis en speciell dag. När vi startade företaget kunde vi bara drömma om 100 varuhus, men nu är vi här. Tanken går även till min far Lars-Göran som skulle glatt sig mycket åt detta. Det blir stort firande med familj och personal och med fantastiska erbjudanden till alla våra kunder. Vi tror mycket på Polen, och fortsättning följer, säger Karl-Johan Blank. Möjligheter i Polen Att det 100:e Julavaruhuset öppnar i just Polen är inte en slump. – Det är extra kul att det 100:e varuhuset öppnar i Polen. Det är en stor marknad med stark utvecklingspotential. Vi ska nu öka takten när det gäller etablering av nya varuhus i Polen, säger Joachim Frykberg, VD Jula. Julas fortsatta expansion sker dock inte bara i varuhus utan även genom utveckling av e-handeln. – Vi ser både utveckling i ”hopflätningen” mellan offline och online. Med attraktiva sömlösa erbjudanden kommer vi att bli än mer attraktiva, vi kommer att fortsätta att jobba mycket med dessa delarna i Polen och på övriga marknader, säger Joachim Frykberg. Julas expansion av varuhuskedjan fortsätter snabbt även efter 100-jubiléet. Redan den 15 maj öppnar det 101:a varuhuset, det sker i Töcksfors, på gränsen mellan Sverige och Norge.