• Fri frakt till varuhus
  • 30 dagar öppet köp
  • 15 000 noga utvalda produkter

Campinglust!

Allt för utelivet

Lusten att ge sig ut i naturen kan ibland vara stor och allt fler människor upptäcker lockelserna med camping och friluftsliv. Ibland sätter dock praktiska utmaningar käppar i hjulet. Att tälta utomhus behöver däremot inte vara jobbigt. Det behövs inte mycket och med några enkla tips kan du komma långt, oavsett om det blir tältning på gräsmattan utanför ytterdörren eller en tur till sjön en bilresa bort.

4 tips för campinglivet

1. Välj tält och tillbehör

Det är enkelt att köpa tält efter hur många personer som ska få plats. Ofta är det däremot skönt med extra utrymme, välj ett större tält för bättre komfort. Därefter är det bara att välja tillbehör som förenklar utelivet ännu mer. 

2. Packa ryggsäcken rätt

Med ryggsäck på turen blir det smidigt att bära saker du vill ha med dig och händerna frigörs till annat. För bra bärkomfort finns det ett par grundläggande tips att komma ihåg; Placera tunga saker nära ryggen för bra balans. Saker som kan behövas ofta eller snabbt, som regnställ, packas lättillgängligt. Behöver du fästa saker utanpå packningen? Använd remmar så allt sitter ordentligt. 

3. Förbered för en god natts sömn

Inget är väl så förenat med välmående som en god natts sömn. För den som siktar på att resa lätt räcker ofta ett liggunderlag. Kanske till och med ett självuppblåsande liggunderlag för extra komfort? Till camping kan det vara läge att lyxa till det lite extra. Välj en extra tjock luftbädd och en effektiv pump. Då kan du snart vakna upp med nyvunna krafter till en strålande morgon. Vi har också varma, komfortabla sovsäckar för olika temperaturområden. 

 

4. Välj rätt matredskap

Hos oss hittar du en uppsjö av produkter för trevliga matstunder på campingen eller i naturen. Vi har allt från storm- och gaskök till kokkärl, bestick och espressobryggare för utelivet. Vill du hellre grilla? Titta vidare på mer utemiljö i vår trädgårdskategori.

Tid för fiske

Fritidsfiske är en rolig och spännande aktivitet utomhus, inte undra på att det är så populärt. För att göra det hela ännu bättre har vi en uppsjö av produkter för att du ska kunna få många lyckade fiskestunder på din fritid.

Se alla produkter för fiske 

Spinnset Abumatic Junior

Art. nr. 747000
Nybörjarset för insjöfiske och lättare kustfiske.

› Läs mer

Haspelset

Art. nr. 744450
Förverkliga fiskedrömmarna! Nybörjarset anpassat för insjöfiske.

› Läs mer

Haspelset Cardinal Combo Maxxar

Art. nr. 772199
Exklusiv och komplett utrustning för insjöfiske och lättare kustfiske.

› Läs mer

 

Haspelset Cardinal 66

Art. nr. 770018
Haspelset lämpligt för insjöfiske samt lättare kustfiske!

› Läs mer

 

Havsfiskespö

Art. nr. 772180
Högpresterande 6' spö av tålig komposit. Främst avsedd för betesvikter på 100-250g.

› Läs mer