• Fri frakt till varuhus
  • 30 dagar öppet köp
  • 15 000 noga utvalda produkter

Pyssla i trädgården

Vårstäda utomhus

Det känns skönt att ha en fint iordninggjord utomhusmiljö. Vi har redskapen för att röja upp så att trädgården kan spira igen. Använd en sekatör för att klippa stjälkar och blad på perennerna. Beskär även träd och buskar. Då kan en lite rejälare grensax eller grensåg passa bäst. Rensa även ogräset i buskar, rabatter, grus och stenläggningar innan det hunnit få fäste och gro. Vi har ogräsmedel och verktyg för ogräsbekämpning

Se allt för trädgårdsskötsel 

Vårstäda utomhus

Det känns skönt att ha en fint iordninggjord utomhusmiljö. Vi har redskapen för att röja upp så att trädgården kan spira igen. Använd en sekatör för att klippa stjälkar och blad på perennerna. Beskär även träd och buskar. Då kan en lite rejälare grensax eller grensåg passa bäst. Rensa även ogräset i buskar, rabatter, grus och stenläggningar innan det hunnit få fäste och gro. Vi har ogräsmedel och verktyg för ogräsbekämpning.

Se allt för trädgårdsskötsel 

Underhåll gräsmattan

Det är härligt med en välskött gräsmatta under sommaren. Rensa och lufta gräset genom att ta bort höstens och vinterns kvistar och löv med en kratta eller räfsa, vi har flera. Med hjälp av gödsel kan du undvika mossa, som ofta kan bli ett stort problem. Passa på att gödsla under våren, innan allt tagit fart, men inte vid starkt solsken eftersom det kan bränna gräsmattan. Klipp gräset ofta, då håller det sig enklast i topptrim. Apropå trim, med en grästrimmer får du fint även på de mer svåråtkomliga platserna i trädgården.

Underhåll gräsmattan

Det är härligt med en välskött gräsmatta under sommaren. Rensa och lufta gräset genom att ta bort höstens och vinterns kvistar och löv med en kratta eller räfsa, vi har flera. Med hjälp av gödsel kan du undvika mossa, som ofta kan bli ett stort problem. Passa på att gödsla under våren, innan allt tagit fart, men inte vid starkt solsken eftersom det kan bränna gräsmattan. Klipp gräset ofta, då håller det sig enklast i topptrim. Apropå trim, med en grästrimmer får du fint även på de mer svåråtkomliga platserna i trädgården.


Kompostering

Kompostjord är bland det bästa som finns för att få en fin odlingsjord. Använd nät, pallkragar eller våra färdiga komposter.

Se mer kompost 

Bevattning

Oavsett om du har gräsmatta, växthus eller en mindre balkong kan det finnas intresse av att odla något. Vi har det mesta inom bevattning som passar för såväl växthuset som blomlådan på balkongen.

Se bevattningssortimentet 

Högtryckstvätt

Med en kraftfull högtryckstvätt blir det enkelt att få rent på olika ytor utomhus. Vi har många att välja mellan. Upptäck hela utbudet av högtryckstvättar och se vår tipsfilm.

Gå vidare till sidan