• Fri frakt till varuhus
  • Öppetköp till 6:e januari
  • 15 000 noga utvalda produkter

Vårstäda

Ge vårstädningen en skjuts framåt

Det finns en del att städa undan efter en lång och kall vinter. Men känslan efter en rejäl vårstädning är svårslagen. Vi har redskapen för att röja upp så att trädgården kan spira igen. Använd en sekatör för att klippa stjälkar och blad på perennerna. Beskär även träd och buskar. Då kan en lite rejälare grensax eller grensåg passa bäst.

TRIMMA OCH BESKÄR

Det växer snabbt i naturen och då och då behöver trädgården en rejäl trimning. Vi bjuder gärna på några vassa och prisvärda tips innan du tar dig an uppgiften.  

Se allt för trädgårdsskötsel 

 

Ge vårstädningen en skjuts framåt

 

Gräsklippare

Rätt produkter kan göra vardagssysslorna betydligt roligare. Till och med gräsklippning kan bli en lustfylld syssla att se fram emot. Vi har allt du behöver för att din gräsmatta ska grönska under hela sommaren.

Gräsklippare 

Robotgräsklippare

Ibland kan det vara skönt att dela ut arbetsuppgifter till andra. Med en robotgräsklippare kan du luta dig tillbaka men ändå få jobbet gjort.

Robotgräsklippare 

Trimmers och röjsågar

Då och då behöver trädgården trimmas ned för att både vi och växterna ska trivas. Ta del av vårt vassa sortiment så är du säker på att du kapar och trimmar på rätt sätt i sommar.

Trimmers och röjsågar