• Fri frakt till varuhus
  • 30 dagar öppet köp
  • 15 000 noga utvalda produkter

.


Kom till oss och fira vinterns nyheter!

Vi firar vinterfest i våra varuhus 9-11/11! Ta del av vårt unika helgerbjudande. Dessutom bjuder vi på kaffe och kaka alla dagar kl. 11-14. Missa heller inte att delta i vår tävling som pågår i varuhusen där du har chansen att vinna ett presentkort värt 500 kronor. Varmt välkommen!

Snöskyffel, 79 kr nedsatt från 149 kr. Spara 70 kr!

Unikt helgerbjudande

Snöskyffel från Hamron

Till produkten

knivset, 179 kr nedsatt från 299 kr. Spara 120 kr!

Unikt helgerbjudande

Knivset från Fiskars

Till produkten

Tävla i varuhuset
och vinn presentkort
värt 500 kr!

Enkel tävling för alla! Svara på tre frågor så har du chansen att vinna ett presentkort värt 500 kronor. Tävla i varuhusen 9-11 november. Lycka till!

Tävlingen pågår 2018-11-09 till 2018-11-11 i Julas varuhus. En vinnare per varuhus utses. Vinnarna kontaktas via e-mail. Om Jula inte lyckas nå vinnaren innan den tid som informeras om via e-mail, så kommer en ny vinnare att utses. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. En jury bestående av personal från Jula utser vinnaren med flest rätt och den bästa motiveringen. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda eller familjer till anställda på Jula får inte deltaga i tävlingen.

Tävlingsdeltagarnas personuppgifter behandlas av Jula i syfte att administrera och uppfylla tävlingen, avtal samt i marknadsföringssyfte. Personuppgifter till deltagare som inte vinner sparas ej efter att tävlingen är avgjord. Vinnarnas kontaktuppgifter sparas ej efter att vinnarna erhållit sina vinster. Genom medverkan i tävlingen medger du att Jula får presentera ditt namn och vilket varuhus du tävlade i på sociala medier, vår hemsida och andra marknadsföringsytor som Jula använder för det fall du är en av vinnarna. För mer generell information om hur Jula behandlar personuppgifter läs mer här.

Tokbilligt! Alltid bra pris på Jula

Julens smartaste köp!

Prissänkta produkter till dina projekt

Till produkterna