Allt för hemmafixare och proffs.

Julas nya e-handel

Testa vår helt nya e-handel! 

Vår nya e-handel täcker nästan hela vårt produktsortiment och du kan nu handla på Jula när du vill, var du vill. Nedanför hittar du kortare beskrivningar på några av de nya funktionerna som kan vara viktiga att känna till. Skulle du fortfarande ha några funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice som kan hjälpa dig vidare. 

Kundvagnen är symbolen som visar vilka produkter som du för tillfället har valt att spara. Skulle du vilja köpa dessa, klickar du dig in på kundvagnen för att fylla i dina kunduppgifter och sedan välja leveranssätt och betalsätt. Skulle du istället vilja ta bort en produkt ur kundvagnen så för du bara muspekaren över produktbilden och trycker på den röda papperskorgen som dyker upp. 

Vi kan erbjuda frakt från endast 49,- och dessutom erbjuder vi öppet köp i 30 dagar från och med inköpstillfället.

E-handel som JulaClub-medlem

Givetvis kan du som JulaClub-medlem samla poäng och ta del av unika club-erbjudande via e-handel. Tänk på uppdatera dina kontaktuppgifter för att få en smidigare köpupplevelse och en så snabb leverans som möjligt. För dig som inloggad club-medlem sker alla aviseringar via dina registrerade uppgifter. Du kan se och redigera dina uppgifter här 

Är du inte medlem sedan tidigare kan du enkelt bli det här

 Välkommen att klicka runt på hemsidan för att upptäcka dina nya möjligheter.