Om Jula

New web Jula

Julas nya webb gör livet lättare

Nu lanserar Jula en ny hemsida. Den nya sidan har en responsiv design, som funkar lika bra vid datorn, mobiltelefon eller surfplattan, och är kopplad till Virtusize vilket gör den exklusiv i branschen. – Att ha en väl utvecklad webb är mycket viktigt för oss. 2011 upphörde Jula med distanshandel men kunderna utnyttjar våra digitala kanaler mer än någonsin, säger Karl-Johan Blank, koncernchef och huvudägare.

Jula Partille

G & K Blanks Fastigheter AB köper affärsfastighet Partille

Det är nu klart att fastighetsbolaget G & K Blanks Fastigheter genom ett dotterbolag köper en affärsfastighet i Partille, Göteborg. – Vi har gjort ett strategiskt förvärv i Partille. I lokalerna finns två starka hyresgäster, Jula och Jysk, säger Johan Carlberg, VD för G & K Blanks Fastigheter AB.

JulaClub en miljon medlemmar

JulaClub firar en miljon medlemmar

Att Jula har trogna kunder är ingen nyhet. Men att Julas lojalitetsprogram JulaClub skulle få en miljon medlemmar på mindre än tre år var det få som räknat med (JulaClub startades den 12 september 2011). Den 23 juni 2014 passerade JulaClub en miljon medlemmar. – Det känns fantastiskt att det finns så många trogna Julakunder, det är ett stort förtroende. För oss är kunden allt och nu ska JulaClub utvecklas för att ytterligare vässa kontakten med kunderna. Det är en snabb och kostnadseffektiv kanal där vi kan presentera bra erbjudanden, säger Karl-Johan Blank, Julas koncernchef och huvudägare.

Invigning av Julas varuhus i Trollhättan.

Jula öppnar i Trollhättan

Julas snabba expansion fortsätter. Nu öppnar varuhus 72. Det sker den 12 juni när Jula slår upp portarna på Överby köpcenter i Trollhättan. – 2014 är ett spännande år för Jula med många nyöppningar. Överby köpcenter är en av Trestadsregionens starkaste handelsplatser och vi har under lång tid sökt efter ett bra läge. Nu känns det verkligen som att vi hittat rätt, säger Karl-Johan Blank, koncernchef och huvudägare.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.