Om Jula

VA superforetag webb

Jula är mesta Superföretaget

För nionde året är Jula ett Superföretag. Det är en bedrift som inget annat företag lyckats med tidigare. I år är Jula dessutom det omsättningsmässigt näst största Superföretaget.

902841

Jula presenterar tre nya sortiment

Den nya Julakatalogen är här och som vanligt är den full med nyheter. Speciellt för året är att tre helt nya sortiment, Inomhusbelysning, Kläder för barn och det nya varumärket ”Viva Scandinavia”, lyfts in i den redan späckade katalogen.

Karlskrona 3D View 3 140904

Jula inviger nytt varuhus i Karlskrona

Julas expansion fortsätter och nu öppnas ett helt nytt köpcentrum i Karlskrona. Det är Julakoncernens fastighetsbolag G & K Blanks Fastigheter AB som slår upp portarna till 8000 kvadratmeter handel. – Vi har nu fått bästa handels- och skyltläget i Karlskrona och vi har alltid bra öppningserbjudanden, det kommer med andra ord att bli en fantastisk invigning, säger Karl-Johan Blank, Julas koncernchef och huvudägare.

Kat H14 Flying SE

Klassisk katalog full med nyheter

Nu kommer Julakatalogen, den 54:e i ordningen. Idag när i stort sett all information finns digitalt kan man fråga sig om det verkligen behövs en katalog?

invigning GLI 130228 02

Jula öppnar i Sarpsborg

Julas snabba expansion fortsätter. Den 25 september öppnar Jula ett nytt varuhus i Sarpsborg, det blir nummer 21 i Norge och det 73:e totalt. – 2014 är ett spännande år för Jula med många nyöppningar. Jula fortsätter sin kraftiga expansion i Norge, fokus ligger på att bli helt rikstäckande. Målet är att alla ska ha ett Julavaruhus i sin närhet. Nu stärker vi upp vår närvaro ytterligare i den expansiva Østfold-regionen, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.