Allt för hemmafixare och proffs.

Om Jula

shutterstock 214474762

Snart dags för Jula-premiär i Hudiksvall

Snart är det dags för öppning av det helt nya Julavaruhuset i Hudiksvall. – Det känns härligt att äntligen komma till Hudiksvall. Vi har alltid haft en vit fläck på kartan mellan Sundsvall och Gävle. Med etableringen i Hudiksvall täcker vi in regionen och får chans att visa upp Julas nya koncept på bästa sätt, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

shutterstock 565839361

Nytt läge i Kalmar för Jula

Jula i Kalmar flyttar nu till ett nytt läge och de nya lokalerna på Hansa City ger helt nya möjligheter. – Det känns härligt att äntligen kunna erbjuda våra kunder i Kalmar Julas nya koncept på bästa sätt på det bästa läget, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

IMG 2348

Karl-Johan Blank i möte med Olav Thon

För ett par veckor sedan träffade Karl-Johan Blank den norska näringslivsprofilen Olav Thon vid ett möte i Oslo. – Det var fantastiskt trevligt att få träffa Olav, vi hade mycket att prata om, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

JF KJB

Jula över 6 miljarder i omsättning

Förra året omsatte Jula för första gången över sex miljarder SEK (6,06 miljarder SEK). – Det är ett starkt resultat under ett tufft år. Siffrorna visar att vi är ett stabilt företag med stark ekonomisk ställning som utvecklas väl med dagens digitala krav. Vi har bl.a. på ett eget sätt omvandlat den klassiska Julakatalogen till en av kunderna mycket populär Julakatalog-App, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef. – 6 miljarder är en milstolpe som det är roligt att passera. Det betyder att vi har fler och fler kunder som ger oss förtroende, som tycker att vi har ett bra erbjudande och att vi har produkter som fyller deras behov, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.