Om Jula

Jula öppnar i Steinkjer

Förra veckan öppnade Jula varuhus nummer 22 i Norge (Hamar), nu är det dags för nummer 23. Den 20 november öppnar Jula varuhus i Steinkjer. – 2014 är ett spännande år för Jula med många nyöppningar. Vi satsar hårt på Norge i höst med tre öppningar, Steinkjer, Hamar och Sarpsburg, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Inv svågertorp 141118 4

Jula öppnar på Svågertorp i Malmö

Jula fortsätter att expandera. Den 19 november öppnar Jula varuhus nummer 76. Det sker i Malmö på handelsplatsen Svågertorp. – Vi har letat ett bra läge på Svågertorp egentligen ända sedan handelsområdet etablerades. Nu känner vi äntligen att vi fått till ett tydligt och bra läge som syns bra från vägen och har bra parkeringsmöjligheter, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

VIP Hamar

Jula öppnar i Hamar

Julas snabba expansion fortsätter. Den 14 november öppnar Jula sitt 22 varuhus i Norge. Det sker i Hamar. – Jula har fått plats i det gamla mejeriet, ett känt landmärke i Hamar. Det ligger i närheten av Vikingaskeppet som var skridskoåkningsarenan för OS i Lillehammer 1994, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

VA superforetag webb

Jula är mesta Superföretaget

För nionde året är Jula ett Superföretag. Det är en bedrift som inget annat företag lyckats med tidigare. I år är Jula dessutom det omsättningsmässigt näst största Superföretaget.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.