Om Jula

Resultat 2015

Jula levererar

Det går fortsatt bra för Julakoncernen. Resultatet för 2015 landar på 638 miljoner SEK (varav 143 miljoner SEK betalas i skatt) vilket ligger i linje med tidigare år och bättre än förväntat. – Resultatet visar på finansiell styrka, vi tjänar pengar och lyckas göra det i ett tufft klimat. Samtidigt hårdnar konkurrensen ytterligare och det finns många utmaningar som vi måste kunna hantera långsiktigt. Resultatet ger oss förutsättningar och handlingsutrymme för framtiden, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

JulaPro

Jula lanserar kundklubb för företag och föreningar

JulaPro är Julas nya kundklubb för företag och föreningar. – Den långsiktiga relationen med företag och föreningar är viktig för oss. Med JulaPro tar vi nästa steg och blir en naturlig del av deras vardag, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

JulaClub 2 miljoner

JulaClub firar 2 miljoner medlemmar

Julas prisade kundklubb, JulaClub, har nu 2 miljoner medlemmar. – Det är fantastiskt kul! 2 miljoner JulaClub-medlemmar är ett kvitto på att vi har många engagerade kunder som vill ha Julas förmånliga specialerbjudanden. JulaClub är en extremt viktig nyckelfunktion i vår strävan att alltid möta kunden på rätt sätt, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Catalouge-V16 tablet front standing

Jula lanserar ny digital rekordkatalog

Julas nya bläddringsbara digitala katalog är på hela 928 sidor. Det innebär närmast en fördubbling av antalet sidor jämfört med föregående katalog. – Jula är ursprungligen ett katalogföretag. Nu har vi utvecklat och förbättrat den digitala katalogen så att den passar mobiltelefon och läsplatta bättre, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Meec Multiseries

Ett batteri till alla maskiner - ny batteriplattform lanseras av Jula

Jula lanserar nu den nya batteriplattformen Meec Multiseries. Meec Multiseries är en serie elverktyg och trädgårdsmaskiner som drivs av samma batteri. – Med den nya batteritekniken räcker ett batteri för att serva flera kraftfulla maskiner. Det blir prisvärt för kunden och bra för miljön, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.

Du har 0 produkt att jämföra