Om Jula

93A6525

Jula jubilerar i Norge

Nu öppnar Jula sitt 30:e varuhus på den norska marknaden. Det sker i Jessheim idag, torsdagen den 23 juni.

skara stadsfest logo 2016

Jula på Skara Stadsfest

Lördagen den 18 juni är Jula med på Skara Stadsfest. Alla barn är välkomna till Julas monter för att designa en T-shirt. Bland alla egendesignade skapelser dras ett vinnande bidrag som kommer att tryckas på en T-shirt. Denna T-shirt kommer sedan att säljas i Julas varuhus till förmån för barncancerfonden.

Logga BB

Premiär för Jula på Bromma Blocks

Torsdagen den 16 juni är det premiär för Jula på Bromma Blocks i Stockholm. Det blir Julas åttonde varuhus i Stockholm och det 88:e totalt. – När vi nu öppnar på Bromma Blocks når vi våra kunder på ett fantastiskt bra sätt i hela Stockholm. Bromma Blocks är ett handelsområde med stor potential som utvecklas snabbt, det är helt rätt läge för Jula, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Resultat 2015

Jula levererar

Det går fortsatt bra för Julakoncernen. Resultatet för 2015 landar på 638 miljoner SEK (varav 143 miljoner SEK betalas i skatt) vilket ligger i linje med tidigare år och bättre än förväntat. – Resultatet visar på finansiell styrka, vi tjänar pengar och lyckas göra det i ett tufft klimat. Samtidigt hårdnar konkurrensen ytterligare och det finns många utmaningar som vi måste kunna hantera långsiktigt. Resultatet ger oss förutsättningar och handlingsutrymme för framtiden, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

JulaPro

Jula lanserar kundklubb för företag och föreningar

JulaPro är Julas nya kundklubb för företag och föreningar. – Den långsiktiga relationen med företag och föreningar är viktig för oss. Med JulaPro tar vi nästa steg och blir en naturlig del av deras vardag, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.

Du har 0 produkt att jämföra