Om Jula

Jula Storsatsar i Norge

Jula fortsätter storsatsa i Norge

Julas snabba expansion i Norge fortsätter. Under våren öppnar Jula inte mindre än fyra nya varuhus på den norska marknaden. – Jula i Norge är en framgångssaga sedan det första varuhuset öppnades 2008. Etableringstakten är fortsatt hög och vi ser fortsatt stark utvecklingspotential, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Jula till Bromma

Jula till Bromma

Jula kommer etablera ett nytt varuhus i Stockholm, i Bromma. Stockholm är den stad i Europa som växer snabbast och är därför givetvis en viktig etableringsort för Jula. Idag har Jula sju varuhus i Stockholm och ett antal till i närområdet. Men det finns fortfarande en tydlig utvecklingspotential. – Det känns helt rätt att komma in på Bromma Blocks, ett snabbt expanderande handelsområde som är helt rätt för Jula. Nu får vi tillgång till ett för Jula helt nytt kundområde i Bromma och mot Ekeröhållet, vi tror mycket på det nya varuhuset, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Jula Paint 2016

Jula lanserar nytt färgsortiment

Nu lanserar Jula ett helt nytt svenskproducerat färgsortiment anpassat för nordiska förhållanden. – Vi tror mycket på det nya färgsortiment som ger våra kunder möjlighet att enkelt och billigt fräscha upp hemma, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Julahuset i Skara, 1980-tal

Jula firar 30 år i Skara

Den 19 november firar Jula 30 år i Skara. I månadsskiftet november december 1985 öppnade det första Julavaruhuset. – Vi flyttade över allt från gården i Larv på bara ett par veckor. Det fanns inte tid till att göra någon större invigning men vi hade en mindre invigning med specialinbjudna gäster och sedan smögs verksamheten igång, berättar Karl-Johan Blank, Julas ägare.

DSC 1935

Jula öppnar på Väla Park i Helsingborg

Jula stärker sin position i Skåneregionen. Den 12 november öppnar ett nytt varuhus i Helsingborg på handelsområdet Väla Park. – Det känns mycket bra att nu öppna ett Julavaruhus på ett av Sveriges bästa handelsområden. Med starka erbjudanden och bra grannar finns alla förutsättningar för en fantastisk invigning. Jag tycker att vi fått områdets bästa läge, tydligt och bra, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.

Du har 0 produkt att jämföra