Om Jula

Kat H14 Flying SE

Klassisk katalog full med nyheter

Nu kommer Julakatalogen, den 54:e i ordningen. Idag när i stort sett all information finns digitalt kan man fråga sig om det verkligen behövs en katalog?

invigning GLI 130228 02

Jula öppnar i Sarpsborg

Julas snabba expansion fortsätter. Den 25 september öppnar Jula ett nytt varuhus i Sarpsborg, det blir nummer 21 i Norge och det 73:e totalt. – 2014 är ett spännande år för Jula med många nyöppningar. Jula fortsätter sin kraftiga expansion i Norge, fokus ligger på att bli helt rikstäckande. Målet är att alla ska ha ett Julavaruhus i sin närhet. Nu stärker vi upp vår närvaro ytterligare i den expansiva Østfold-regionen, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Jula Lublin

Jula och Willys till Stallsiken

Julakoncernens fastighetsbolag G & K Blanks Fastigheter AB startar upp bygget av den första etappen på handelsområdet Stallsiken i Skövde. Det är nu klart att lågpriskedjan Willys blir en av hyresgästerna tillsammans med Jula. – De senaste tio åren har Skövde utvecklats som handelsort. Idag är det många som åker till Skaraborgs största stad och handlar. Jag tycker att det känns bra att satsa på vår hemmaplan i Skaraborg, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef i Jula samt ägare till G & K Blanks Fastigheter AB.

New web Jula

Julas nya webb gör livet lättare

Nu lanserar Jula en ny hemsida. Den nya sidan har en responsiv design, som funkar lika bra vid datorn, mobiltelefon eller surfplattan, och är kopplad till Virtusize vilket gör den exklusiv i branschen. – Att ha en väl utvecklad webb är mycket viktigt för oss. 2011 upphörde Jula med distanshandel men kunderna utnyttjar våra digitala kanaler mer än någonsin, säger Karl-Johan Blank, koncernchef och huvudägare.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.