• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Pressmeddelande

Hemmafixad kärlek rostar aldrig

ny kampanj mars Nu lanserar Jula en ny film för alla hemmafixare under kommunikationskoncept "Inget kan stoppa dig nu" där man vill forsätta inspirera fler att fixa saker själva.

Vi vill inspirera alla att göra saker, oavsett kön eller ålder. Man är ju aldrig för gammal för att drömma. Jonas Järrenfors, marknadsdirektör på Jula

Under det långsiktiga kommunikationskonceptet "Inget kan stoppa dig nu" vill Jula inspirera fler att uppleva glädjen att fixa saker själva. I vårens kampanj möter vi det äldre paret som mitt i hemmafixandet och förverkligandet av deras gemensamma projekt ser varandra igen, eller åtminstone har en idé om hur Julas produkter ska bidra till att de gör det. ​− Genom åren har vi byggt en egen tillåtande och färgstark kommunikationsvärld för Jula. Vi har också velat komma bort från stereotypen "den händige mannen och hans projekt" och vill inspirera alla att göra saker, oavsett kön eller ålder. Man är ju aldrig för gammal för att drömma, säger Jonas Järrenfors, Marketing Director på Jula. Kampanjen är framtagen i samarbete med Garbergs och kommer att visas i Sverige och Norge med start lördagen 13 mars 2021. Media: TV, digitala kanaler, radio och i Julas egna kanaler.