Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
Jula

Jobba på Jula

Gillar du fixarglädje, härlig teamkänsla och full fart framåt? Vill du jobba på ett av nordens största retail-företag inom DIY?  Då har du hittat rätt! Jula växer snabbt och vi letar ständigt efter drivna och engagerade kollegor som vill bygga ut med oss. Tillsammans ska vi få varje människa att vilja fixa saker själv!

Bli en del av Julafamiljen!

Jula är en del av den familjeägda Jula Holding-koncernen som har cirka 4500 medarbetare och verksamhet i bland annat Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Österrike och Asien.

Det finns många sätt att göra karriär hos oss. Varför inte börja din resa…

…i varuhuset.

Vårt första varuhus slog upp portarna i Skara år 1985. Idag har vi över 120 varuhus i fyra länder. Här möter du som varuhusmedarbetare, gruppledare eller varuhuschef Julas kunder. Med en stor känsla för service och kärlek för våra produkter finns du där för alla som vill fixa saker själva.

…på centrallagret.

Julas centrallager i Skara är störst i norra Europa – stort som hela 35 fotbollsplaner! Som medarbetare på lagret är du en del av navet i Julas logistik. Med hjälp av trucken och digitala verktyg ser du till att våra produkter når kunden via e-handel eller något av våra varuhus.

…på huvudkontoret.

Bli en i vårt gäng av alltifrån IT-experter och e-handelsspecialister till inköpare och testingenjörer. Oavsett din grej är huvudkontoret platsen där du bygger de allra bästa förutsättningarna för både varuhus och e-handel. På vårt huvudkontor i Skara och på våra lokala kontor i Oslo, Warszawa, Helsingfors och Shanghai är vi cirka 4000 medarbetare med fler spännande roller än du kanske vet om!

Känner du igen dig i Julaandan?

Vår Julaanda genomsyrar allt vi gör. Den vägleder oss i vårt dagliga arbete och hjälper oss att fatta rätt beslut. Känner du igen dig i vårt sätt att tänka? Då kommer du trivas hos oss! Vi söker dig som:

🤗 Är folklig och ärlig. 
På Jula kan du vara dig själv och du uppmuntrar också dina kollegor att vara sig själva. Du är ödmjuk, inkluderande och håller vad du lovar. Framför allt gör du ditt bästa för att hjälpa kunden och kollegor på ett tryggt och trevligt sätt. 

🌟 Tar ansvar. 
Du vill göra saker bättre. Och göra skillnad, på riktigt. Tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för företaget och din egna utveckling, men också för våra kunder och vår omvärld.

🤸 Tror på enkelhet. 
Du går rakt på sak, utan att krångla till det. Du hittar enkla lösningar och gillar tydlig kommunikation med både kollegor och kunder. Med raka rör får du saker att hända – och Jula att växa!

🌱 Drivs av nyfikenhet. 
Du lockas av oprövade vägar och tänker gärna utanför verktygslådan. När en kollega kommer med en ny idé lyssnar du intresserat, för nytänkande skapar inspiration och arbetsglädje!

Har framåtanda.
Du vill nå högre och aldrig slår dig till ro. Där andra ser problem ser du möjligheter. Du har tålamod, vågar ta risker och lära dig av dina misstag – för att du vet att det kommer vara värt det.

💯 Är engagerad.
Du brinner för det du gör och du bryr dig om företaget, kunden och dina kollegor. Ditt engagemang gör skillnad. Den skapar samhörighet och gör att du trivs på jobbet.

Vad är det bästa med att jobba på Jula?

Möt några av oss som jobbar här och hör vad vi tycker. Vem vet – en dag kanske vi blir dina kollegor!

Maria Ragnarsson – Sustainability Manager

”Jag har förmånen att få jobba med hela organisationen. Gemensamt för hela Jula är engagemanget, jag möts av glada människor som ser möjligheter. Vi vill mycket och vi vill det på riktigt! För mig är det också betydelsefullt att jag kan vara fri i min roll och att vi vågar testa nya vägar.”

Zebastian Olsson – Store Manager

”Har du drivkraften och viljan så kan du åstadkomma något stort. Det är det bästa med att jobba på Jula! Jag har bland annat varit lageransvarig och utlånad som chefsstöd i Finland när vi öppnade varuhuset i Vasa. Jula satsar på dig som brinner för att utvecklas!”

Sara Jorås – Category Area Manager

”Det bästa med Jula är möjligheten att växa och utvecklas inom företaget. Jag började som praktikant i butik och nu är jag kategoriområdeschef. Jag uppskattar mest att vi på Jula alltid är engagerade, drivna och lösningsfokuserade. Det skapar glada och härliga kollegor som alltid försöker vara hjälpsamma.”

Niklas Svensson – UX Lead

”Det som gör min tjänst så rolig är att jag får jobba både med lösningar för digital handel och försäljning i varuhus. Det vi designar och de system vi tar fram når så många personer! Jag har ju också ett jättestort intresse för hemmafix och e-handel. Här får jag jobba med det som jag tycker om att göra på fritiden!”