Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Recensionspolicy

Syftet för oss som företag med funktionen för produktbetyg och recensioner är dels att du som kund ska få relevant och oberoende information av andra kunder så att du kan göra ett bättre köp, och dels för att vi som företag ska få värdefull feedback så att vi kan utvecklas och bli ännu bättre.

För att säkerställa att recensioner är autentiska och ej manipulerade accepterar vi bara recensioner från verifierade kunder. Detta innebär att endast kunder som lagt en order online eller kunder som är medlemmar i JulaClub och gjort ett köp offline vilket registreras digitalt via sitt medlemskap blir tillfrågade om att recensera deras produktköp. Det finns även en möjlighet för övriga offlinekunder att recensera produkter de köpt, men då måste de kunna styrka sitt köp och genomgå en process som bland annat innebär att de ska kunna uppvisa ett giltigt kvitto innan de ges möjlighet att recensera de produkter de köpt. Vi använder oss av en tredje part, TestFreaks, som tekniskt kontrollerar detta. Deras oberoende modererare säkerställer även manuellt att innehållet i recensionerna är relevant och följer TestFreaks Guidelines för recensioner innan de publiceras. Här kan man läsa TestFreaks Guidelines.

För Jula är det viktigt att vara transparenta och visa alla äkta, sakliga och relevanta recensioner, vare sig de har ett högt eller ett lågt betyg, och vare sig texten är positiv eller negativ. Vi uppmuntrar dig som kund att dela med dig av dina åsikter och erfarenheter av våra produkter vare sig de är positiva eller negativa.

Betyget som visas på produktsidan och på kategorisidan är ett genomsnittsbetyg baserat på de produktbetyg som kommit in.

Recensioner ska enbart handla om den köpta produkten. En recension som inte är relevant kommer ej att publiceras och kan bli borttagen från systemet.

Jula använder kontinuerligt innehållet i recensioner för att förbättra produktinformation, produktkvalitet och produktsortiment.

 

Om du kan styrka ditt köp och vill skriva en produktrecension men inte fått någon möjlighet till detta kan du kontakta oss här. Om du vill rapportera en misstänkt manipulerad recension kontaktar du oss här.

 

Policyn är beslutad av Jula 2022-09-13.