Allt för hemmafixare och proffs.

Om Jula

Fest Norge

Jula firar tio år i Norge

I april 2008 öppnade det första Julavaruhuset i Norge. Det skedde i Trondheim, i Lade. Nu firar Jula tio år i landet. – Det har varit en fantastisk resa. Vi har gått från noll till en omsättning på två miljarder och är idag en aktör som konkurrerar med de allra största på den norska marknaden. Vi har ett stort förtroende för vårt koncept vilket märks på agerandet hos de norska kunderna, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Skaraborg Logistic Center 1

Jula köper Dryport Skaraborg

Jula köper tågterminalen ”Dryport Skaraborg”. Tågterminalen, som är en central del i Julas logistikkedja, ska nu utvecklas vidare. – Detta är en stor satsning och ett helt nytt spännande affärsområde för Julakoncernen, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Kungälv

Jula till Kungälv

Till våren 2018 kommer Jula att öppna ett nytt varuhus i Kungälv. – Det blir ett fullstort varuhus, cirka 3000 kvadratmeter, på området Rollsbo. Vi tror mycket på Kungälv, det är en expansiv ort med ett stort upptagningsområde, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Jula

Julas Sverigechef slutar

Julas Sverigechef, Kari Koivisto, slutar. – Kari har varit en viktig kugge i Julakoncernen under många år. Han var även viktig för att skapa trygghet och kontinuitet i den omorganisation som genomfördes för två år sedan, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

black friday instagram logo SE

70 jobbar extra när Jula storsatsar på ”Black Friday”

Den amerikanska företeelsen Black Friday har kommit till Europa med besked och det påverkar invanda handelsmönster. Jula har nu laddat ordentligt inför den stundande anstormningen, 70 medarbetare jobbar extra på centrallagret över helgen. – Vi vill alltid möta kunden på bästa sätt och då måste vi planera därefter, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB. Vi kommer att jobba 2-skift hela Black Friday-helgen för att få ut alla beställningar från E-handeln. Under fredag-måndag så räknar vi med att leverera ut mer order än vad vi gör på en hel månad.