Allt för hemmafixare och proffs.

Om Jula

Hämta i varuhus

Jula lanserar ”Hämta i varuhus”

Jula startade tidigare i år upp en helt ny e-handel. Nu tas nästa steg i utveckling av det nya konceptet, det handlar då om ”Hämta i varuhus”. – Att beställa på nätet och sedan hämta den reserverade produkten i varuhuset är mycket attraktivt, det ser vi tydligt i våra tester och den återkopplingen får vi också från våra kunder, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Varberg

Varberg får Julas modernaste varuhus

Under senhösten öppnar Jula ett nytt varuhus i Varberg på handelsområdet Lugnetrondellen. – Det är helt rätt plats för etablering i Varberg. Det är här som handeln kommer att utvecklas och vi tror mycket på det nya varuhuset, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

IMG 0130

Succé för Jula på Power Big Meet

Jula har under årets stora event, Power Big Meet på Hovby flygplats utanför Lidköping, testat ett nytt koncept, en helt ny Pop-up Store. Det har visat sig vara mycket lyckat. – Det har varit helt perfekt för oss. En härlig plats att möta kunden på, säger Ida Pettersson, Marknadschef på Jula Sverige AB.

Partnererbjudanden

Jula ger mer med ny portal

Nu utvecklar Jula sina lojalitetsprogram ytterligare. Det sker genom lansering av en helt ny portal som heter JulaClub Plus. Det nya är egentligen inte själva portalen utan de många erbjudanden som JulaClub:s medlemmar nu får tillgång till. – Vi tror väldigt mycket på detta. Här finns en tydlig vinn-vinn-situation. Vi blir mer attraktiva i och med ett utvecklat erbjudande till kund, och våra kunder får fantastiska nya möjligheter, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

Supporting Cancer Research

Jula skänker 50 000 kronor till Cancerfonden

Varje år får Julas medarbetare en sommargåva som delas ut inför semestrarna. I år har sommargåvan delats upp i två delar. En personlig del, ett badlakan med ett budskap om att stötta cancerforskningen, och gemensam pengagåva på 50 000 kronor till Cancerfonden. – Vi vill bidra till ett bättre samhälle, såväl lokalt som globalt. Vi som enskilt företag kan inte lösa alla problem, men vi är övertygade om att alla kan bidra och göra något. Den här gåvan är ett sätt för oss att bidra tillsammans, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.