• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

IMG 4610

Jula flyttar in i nytt kvalitetscenter

Julas verksamheter kring produkttester, kvalitetssäkring och eftermarknad flyttar nu in i sina nya lokaler i Skara - ett viktigt steg i arbetet mot att nå klimatneutralitet 2030.

Andreas Johansson VD WGF

Ny VD för Wästgöta Finans

Wästgöta Finans tar nästa steg i utvecklingen av verksamheten och i samband med det tillträder Andreas Johansson som ny VD för bolaget. Andreas kommer närmast från Låntagarnas där han var VD.

Målare Stadt

Lokala entreprenörer renoverar hotellet

När nu Jula Stadt Hotell renoveras är många lokala entreprenörer involverade. − Det känns givetvis väldigt bra att använda lokala företag. Dessutom har många av entreprenörerna egna minnen från hotellet vilket skapar ett fantastiskt engagemang, säger Mikaela Grundström, VD för Jula Hotell & Konferens.

Jula Omsättning 2020

Rekordomsättning för Jula

Jula slog omsättningsrekord för 2020. Totalt nådde företagets försäljning 8,9 miljarder SEK. En ökning mot föregående år med 19 procent, vilket motsvarar en försäljningsökning på drygt 1,4 miljarder SEK.

Bild1 Jula Hotell stadt

Julas utveckling av Skara stadshotell igång

Nu har utvecklingen av stadshotellet i Skara startat. Arbetet med att renovera är i full gång. − Vi vill förädla och utveckla, samtidigt som vi vill bevara det gamla och fina som finns på stadshotellet. Det är verkligen något som passar i tiden, säger Mikaela Grundström, VD för Jula Hotell & Konferens.