Allt för hemmafixare och proffs.

Om Jula

Jula på Power Big Meet

Power Big Meet - Premiär för Julas Pop-up Store

Julas första ”Pop-up Store” öppnar på sommarens Power Big Meet i Lidköping den 6 juli. – Det är en historisk premiär för vårt helt nya format, Julas första Pop-up Store. Detta är vårt första test som förhoppningsvis kommer att följas av fler liknande även i framtiden, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Jula Banderoll Visby hamn

Jula jubilerar i Visby

Julas invigning av varuhuset i Visby är något extra. Inte nog med att det är Julas första på en ö utan vägförbindelse med fastlandet. Det är även hemmafixarkedjans 50:e varuhus i Sverige. – Det är en härlig känsla att nu öppna varuhus nummer 50 i Sverige. Det känns också mycket bra att det sker just på Gotland i Visby på öns bästa läge. Det ger oss dubbel anledning att fira, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

shutterstock 510600736

Snart premiär på ön

Snart är det dags för öppning av Julavaruhuset i Visby, Julas första någonsin på en ö. – Det känns härligt att äntligen komma till Visby och att vi nu kan visa vårt nya erbjudande på bästa sätt. Öppningen på ön sker ju även samtidigt med att vi lanserar vår nya e-handel så det kommer att bli ett starkt erbjudande för gotlänningarna, Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

shutterstock 230858164

Stark start för Julas nya e-handel

Jula har nu startat upp den nya e-handelssiten. – Bemötandet har varit klart över förväntan. De första dagarna har varit fantastiska med tusentals kunder som handlat, detta trots att sidan ännu inte marknadsförts. Vi tror på fortsatt stark utveckling när fler kunder nu får upp ögonen för denna nya handelslösning, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.