Om Jula

invigning GLI 130228 02

Jula jubilerar i Norge

Det blir stort jubileum när Jula öppnar sitt 25:e norska varuhus. Det sker i Tønsberg på handelsområdet Korten.

Jula interior

Bra år för Jula

2014 blev ett nytt rekordår för Jula. Omsättningen landade på 5,4 miljarder SEK (4,9 miljarder SEK 2013) och resultatet (efter finansnetto) blev 568 miljoner SEK (515 miljoner SEK 2013).

Opening Jula Poland (Lublin)

Jula till Nyköping

Det är nu klart att Julakoncernens fastighetsbolag G & K Blanks Fastigheter AB går in och köper en byggrätt i Nyköping av Coop Fastigheter AB. Syftet med köpet är att etablera Jula på orten. – Vi har undersökt möjligheterna att öppna ett Julavaruhus i Nyköping under många år. Nu känns det mycket bra att äntligen kunna öppna i egna lokaler. Vi får nu Nyköpings bästa handelsläge vid Coop forum och Ica Maxi, med ett mycket tydligt skyltläge utmed E4, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Peder Larsson 140320

Jula byter styrelseordförande

Jula AB:s nya styrelseordförande heter Peder Larsson. Peder Larsson har lång erfarenhet inom handeln, bland annat som VD för Ica Sverige och nu som VD för Hemtex. – Jag är stolt över att fått uppdraget leda styrelsen i Jula AB. Jula är ett företag med en alldeles speciell Julaanda. Jag ser en otroligt bra potential i företaget och ser fram mot att vara med och vidareutveckla Jula. Ett starkt kunderbjudande tillsammans med fantastiska medarbetare borgar för en bra framtid, säger Peder Larsson som suttit som ledamot i Julas styrelse sedan 2012.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.