• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

Invigning VIS 170615

Jula spräckte miljardvallen i juni

Juni blev ytterligare en rekordmånad för Jula. Den sammanlagda försäljningen landade för första gången på över en miljard SEK under en enskild månad. − Att vi passerar miljardvallen i juni är givetvis mycket glädjande. Det visar att vi har attraktiva erbjudanden och en organisation med engagerade och ansvarstagande medarbetare som klarar att hantera de extremt stora flöden vi processar just nu, samtidigt som vi tar hand om våra kunder på ett bra sätt, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

skyltband BOR 130312

Premiär för Jula i Hässleholm

Julas expansion i Sverige fortsätter. Den 25 juni öppnar Jula i Hässleholm. − Vi är självklart mycket glada och stolta över vår nya etablering med ett läge som vi tror mycket på mitt i Norra Skåne med ett stort upptagningsområde, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Öl Stora Ek och Sparresäter

Jula Hotell & Konferens lanserar unika ölsorter

Nu lanseras två nya unika ölsorter på Jula Hotell & Konferens. De nya sorterna som heter ”Sparresäter Lager” och ”Stora Ek Lager”, har båda koppling till Jula Holdingkoncernens ägare Karl-Johan Blanks skaraborgska gårdar Stora Ek och Sparresäter.

Invigning JES 160622 071

Jula slog försäljningsrekord i maj – Över 900 miljoner

Jula går fortsatt starkt. I maj månad slogs försäljningsrekord med god marginal. − Förra året gjorde vi en extremt stark majmånad, och nu ökar vi ytterligare. Det är givetvis mycket glädjande, samtidigt som vi är högst medvetna om att det i försäljningsökningen finns en tydlig coronaeffekt, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

skyltband BOR 130312

Jula öppnar nytt varuhus i Göteborg – på Backaplan

Jula fortsätter expansionen på den svenska marknaden. Torsdagen den 4 juni öppnar ett nytt Julavaruhus, det sker på Backaplan i Göteborg. − Det känns väldigt bra att vi fick möjlighet att öppna ett nytt Julavaruhus i gamla ”Siba-huset”, denna klassiska handelsbyggnad, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.