Om Jula

Jula Paint 2016

Jula lanserar nytt färgsortiment

Nu lanserar Jula ett helt nytt svenskproducerat färgsortiment anpassat för nordiska förhållanden. – Vi tror mycket på det nya färgsortiment som ger våra kunder möjlighet att enkelt och billigt fräscha upp hemma, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Julahuset i Skara, 1980-tal

Jula firar 30 år i Skara

Den 19 november firar Jula 30 år i Skara. I månadsskiftet november december 1985 öppnade det första Julavaruhuset. – Vi flyttade över allt från gården i Larv på bara ett par veckor. Det fanns inte tid till att göra någon större invigning men vi hade en mindre invigning med specialinbjudna gäster och sedan smögs verksamheten igång, berättar Karl-Johan Blank, Julas ägare.

DSC 1935

Jula öppnar på Väla Park i Helsingborg

Jula stärker sin position i Skåneregionen. Den 12 november öppnar ett nytt varuhus i Helsingborg på handelsområdet Väla Park. – Det känns mycket bra att nu öppna ett Julavaruhus på ett av Sveriges bästa handelsområden. Med starka erbjudanden och bra grannar finns alla förutsättningar för en fantastisk invigning. Jag tycker att vi fått områdets bästa läge, tydligt och bra, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

400255

Jula bäst i klassen

Elektriska Installatörsorganisationen har kommit med sin andra uppföljning av rapporten ”Noll koll”. I denna står det klart att Jula, som enda varuhuskedja, tagit sitt ansvar. – Vi tycker att elsäkerhet är viktigt och försöker hela tiden förbättra oss så att våra kunder ska känna sig trygga i sina val, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB, i EIO:s pressmeddelande.

Invigning

Äntligen Skövde för Jula

Den 15 oktober slår Jula upp portarna till det nya varuhuset i Skövde. Det blir varuhus nummer 45 i Sverige (83:e totalt). – Äntligen öppnar vi i Skövde! Det känns bra att komma närmare kunderna i och kring Skaraborgs största stad. Skaraborg är Julas hemmaplan och våra medarbetare kommer från hela regionen, vi satsar stort på hembygden. Vi har nu invigt den sista etappen av vårt centrallager i Skara och nu öppnar vi en helt ny anläggning med ett nytt Julavaruhus i Skövde, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.

Du har 0 produkt att jämföra