Om Jula

Hudik

Jula till Hudiksvall

Jula öppnar varuhus i Hudiksvall. Planen är att ett nytt varuhus ska öppna under våren 2017. – Vi tror starkt på Hudiksvall som etableringsort. Hela Hälsingland är fullt med Julakunder och det känns väldigt bra att nu kunna erbjuda dem ett varuhus på hemmaplan. Vi har hittat ett klockrent ”Julaläge” med fantastiska skyltningsmöjligheter utmed E4:an, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB. 

93A6525

Jula jubilerar i Norge

Nu öppnar Jula sitt 30:e varuhus på den norska marknaden. Det sker i Jessheim idag, torsdagen den 23 juni.

skara stadsfest logo 2016

Jula på Skara Stadsfest

Lördagen den 18 juni är Jula med på Skara Stadsfest. Alla barn är välkomna till Julas monter för att designa en T-shirt. Bland alla egendesignade skapelser dras ett vinnande bidrag som kommer att tryckas på en T-shirt. Denna T-shirt kommer sedan att säljas i Julas varuhus till förmån för barncancerfonden.

Logga BB

Premiär för Jula på Bromma Blocks

Torsdagen den 16 juni är det premiär för Jula på Bromma Blocks i Stockholm. Det blir Julas åttonde varuhus i Stockholm och det 88:e totalt. – När vi nu öppnar på Bromma Blocks når vi våra kunder på ett fantastiskt bra sätt i hela Stockholm. Bromma Blocks är ett handelsområde med stor potential som utvecklas snabbt, det är helt rätt läge för Jula, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.

Du har 0 produkt att jämföra