• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

Mercedes Murat

Fira nyår med Mercedes och Zorn

På nyårsafton slår Jula Hotell & Konferens upp portarna för ett firande utöver det vanliga. Då invigs utställningen ”Zorn möter Murat”. – Det kommer verkligen bli en nyårsafton att minnas på hotellet, säger Mikaela Grundström, Jula Hotell & Konferens VD.

Kundnöjd2

Wästgöta Finans – ett tryggt val för kunden

Wästgöta Finans startade med målet att vara kundens trygga och schyssta val när det ska lånas pengar. Och det märks att kunder uppskattar vårt fokus. – Det är glädjande att se är att många av våra låntagare lånar till att renovera huset och förverkliga andra drömmar. Det ligger helt i linje med vad vi vill uppnå, säger Håkan Nyberg, VD för Wästgöta Finans.

JulaClub 160427 Petra Entre Hand Kort Rod

JulaClub firar 3 miljoner medlemmar

Jula har verkligen ett jubileumsår i år. Företaget firar 40 år av framgång sedan starten 1979, och nu passeras ytterligare en milstolpe när JulaClub når över 3 miljoner medlemmar. – Det känns fantastiskt att så många kunder är engagerade i Jula, säger Martin Poldahl,  Loyalty Manager.

Jula HK och CL i Skara

Norra Europas största lager blir ännu större

Jula kommer under 2020 att bygga ut centrallagret i Skara med ytterligare 28 000 kvadratmeter. Totalt ger utbyggnaden drygt 90 000 fler pallplatser. –  Jag har tidigare varit tydlig med att ”nu bygger vi inte större här, det är inte riktigt vettigt”. Men, den tillbyggnad vi gör nu blir så otroligt kostnadseffektiv, med det bästa logistikläget och med en fantastisk personal, så nu kör vi! etapp fem. Vi kommer med det nya centrallagret att kunna möta vår kraftiga expansion långsiktigt, och de flöden som tillkommer under satsningen på både e-handel och varuhus, säger Julas ägare och koncernchef Karl-Johan Blank.