Allt för hemmafixare och proffs.

Om Jula

black friday instagram logo SE

70 jobbar extra när Jula storsatsar på ”Black Friday”

Den amerikanska företeelsen Black Friday har kommit till Europa med besked och det påverkar invanda handelsmönster. Jula har nu laddat ordentligt inför den stundande anstormningen, 70 medarbetare jobbar extra på centrallagret över helgen. – Vi vill alltid möta kunden på bästa sätt och då måste vi planera därefter, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB. Vi kommer att jobba 2-skift hela Black Friday-helgen för att få ut alla beställningar från E-handeln. Under fredag-måndag så räknar vi med att leverera ut mer order än vad vi gör på en hel månad.

Jula Nacka

Jula till Nacka Forum

Det är nu klart att Jula kommer till handelscentret Nacka Forum. Ett nytt varuhus öppnar under 2018. – Nacka Forum är en stark handelsplats och ett bra läge för Jula. Nu säkerställer vi närvaro på ytterligare ett område i den viktiga Stockholmsregionen, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

Jula medarbetare

Jula öppnar två varuhus samma dag

Under 2017 har Jula lanserat och utvecklat en helt ny e-handel, och nu senast presenterades konceptet ”Hämta i varuhus”. Men samtidigt fortsätter öppnandet av nya varuhus i oförminskad takt. Den 19 oktober öppnar två nya Julavaruhus på samma dag. Ett i Norge, Arendal, och ett i Sverige, Varberg. – Det känns fantastiskt kul, med mycket förväntan och glädje. Det är ju inte varje dag som vi öppnar två nya varuhus på samma dag. Det enda tråkiga är att man inte hinner vara med på båda öppningarna och träffa alla Julakunder och alla taggade Julamedarbetare som kämpat för att bygga upp det nya varuhuset, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Hämta i varuhus

Jula lanserar ”Hämta i varuhus”

Jula startade tidigare i år upp en helt ny e-handel. Nu tas nästa steg i utveckling av det nya konceptet, det handlar då om ”Hämta i varuhus”. – Att beställa på nätet och sedan hämta den reserverade produkten i varuhuset är mycket attraktivt, det ser vi tydligt i våra tester och den återkopplingen får vi också från våra kunder, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Varberg

Varberg får Julas modernaste varuhus

Under senhösten öppnar Jula ett nytt varuhus i Varberg på handelsområdet Lugnetrondellen. – Det är helt rätt plats för etablering i Varberg. Det är här som handeln kommer att utvecklas och vi tror mycket på det nya varuhuset, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.