• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

Blank Thon

Jula och Thon i fruktbart samarbete

Jula och Olav Thon tecknar avtal om åtta utvecklingsprojekt för Julavaruhus i Norge och Sverige. – Det är stor vilja från båda parter som ligger till grund för att vi har kunnat föra samarbetet framåt, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Invigning Askim Uppsala

Jula öppnar två nya varuhus

Jula öppnar nu två nya varuhus. Ett i Uppsala (17:e oktober) och ett i Askim (Norge, 18:e oktober). – Det är härligt att nu kunna möta våra kunder i helt nya varuhus på dessa orter. Nya varuhusetableringar är viktigt för Jula, och det stärker oss även på hemmaplan i Skara och i Skaraborg, säger Karl-Johan Blank, koncernchef och ägare.

Blueweare Pro 180810 1

Jula lanserar Pro Workwear

Jula lanserar nu ett helt nytt sortiment arbetskläder, Pro Workwear. Den nya kollektionen är omfattande med bland annat byxor, jackor, fleecar, T-shirts, underställ, mössor, strumpor, handskar, skärp och skor. – Med konceptet Pro Workwear höjer Jula nivån på arbetskläder och blir en urstark spelare på marknaden. Med det nya sortimentet vill vi nå ut till den medvetne kunden som idag kanske inte handlar sina arbetskläder på Jula, säger Per-Gunnar Eklöf, affärsområdeschef för Julas klädsortiment.

Inget kan stoppa dig nu

Inget kan stoppa Julas nya koncept

I maj lanserade Jula det nya kommunikationskonceptet ”Inget kan stoppa dig nu”. Det har varit succé från dag ett. – Den nya kommunikationen har levererat över förväntan och tagits emot mycket positivt bland våra kunder, säger Jonas Järrenfors, marknadschef.

shutterstock 365771174

Julas e-handel upp 132%

Julas e-handel går från klarhet till klarhet. Juni blev en rekordmånad. – Jämför vi med juni föregående år ser vi en försäljningsökning på 132 procent, säger Johan Thorell, Julas online manager.