• Fri frakt till varuhus
  • 30 dagar öppet köp
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

Lennart Karlsson CLSE 180507 halv

Lennart Karlsson blir VD för Jula Logistics AB

Julas logistikbolag ”Jula Logistics AB” får en ny VD. Den 1 augusti tillträder Lennart Karlsson sin nya tjänst. – Det känns naturligtvis jättekul och inspirerande. Det är en mycket spännande satsning, och det känns det väldigt bra att kunna lägga mer fokus för att utveckla Jula Logistics AB vidare, säger Lennart Karlsson, tillträdande VD men också fortsatt Logistikchef för Jula AB.

ecom julanet se

Ett år med e-handel har utvecklat Julas kunderbjudande

Jula firar nu ett år med e-handel. I juni 2017 lanserades Julas nya e-handel, och det första året har varit minst sagt händelserikt. – Försäljningen via e-handel har slagit våra egna förväntningar på samtliga marknader. Den nya plattformen har också gett Jula helt nya förutsättningar att möta kunden, säger Johan Thorell, Julas Online Manager.

Inv

Jula slog försäljningsrekord i maj

Maj blev en stor framgångsmånad för Jula. Totalt sattes nytt försäljningsrekord med god marginal. – Det är många olika faktorer som gör att vi nu sätter ett nytt försäljningsrekord, men framför allt är det hårt och engagerat arbete från alla våra medarbetare som gör detta möjligt, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Nacka forum

Jula öppnar i Nacka

Den 24 maj öppnar Jula på Nacka Forum. – Det känns väldigt bra att öppna i Nacka på, ett starkt handelsområde. Vi är mycket glada över placeringen, som egentligen inte är ett traditionellt Julaläge, men vi ser att våra kunder finns här och då är det här vi ska vara, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Inget kan stoppa dig nu

Julas nya kommunikationskoncept – Inget kan stoppa dig nu!

Vad drömmer du om? Vad inspirerar dig? Vilka idéer vill du förverkliga? – Vi vill få fler att våga försöka och hjälpa fler att lyckas. Med inspiration, kvalitét och låga priser, så alla som vill får uppleva den mest fantastiska känslan i världen: Inget kan stoppa mig nu! säger Jonas Järrenfors, Julas marknadschef.