Om Jula

JF KJB

Jula över 6 miljarder i omsättning

Förra året omsatte Jula för första gången över sex miljarder SEK (6,06 miljarder SEK). – Det är ett starkt resultat under ett tufft år. Siffrorna visar att vi är ett stabilt företag med stark ekonomisk ställning som utvecklas väl med dagens digitala krav. Vi har bl.a. på ett eget sätt omvandlat den klassiska Julakatalogen till en av kunderna mycket populär Julakatalog-App, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef. – 6 miljarder är en milstolpe som det är roligt att passera. Det betyder att vi har fler och fler kunder som ger oss förtroende, som tycker att vi har ett bra erbjudande och att vi har produkter som fyller deras behov, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

app

Julakatalogen i en ny app – del i Julas digitala strategi

Nu kommer en ny Jula-app som ett steg i Julas övergripande digitalisering. – Vår digitala strategi kommer att ge en moderniserad och förändrad form av kommunikation. Appen är en lösning som vi tror har potential att uppfattas som en klassisk katalog, säger Jonas Järrenfors, Julas Marketing Director.

SM Telefoni

SM-titel till Julas kundservice

Jula fick en silvercertifiering vid SM i telefoni. Samtidigt vann Therese Blomgren, Customer Services Representative vid Jula, titeln Ms. Contactcenter. Konkurrensen var stenhård och inte mindre än 4500 personer deltog i tävlingen.

Visby

Jula till Visby

Jula ska etablera ett nytt varuhus i Visby på Gotland. Rekryteringen till det nya varuhuset drar igång omgående. – Det känns verkligen bra att, efter att ha letat under många år, äntligen öppna på det bästa handelsläget på Gotland, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

Kalmar

Jula storsatsar i Kalmar

Det är nu klart att Jula flyttar till ett nytt läge i Kalmar. – Vi jobbar alltid hårt med att utveckla vår verksamhet och hitta bästa läget för våra varuhus. Vi tror mycket på Kalmar och den nya platsen på Hansa City är ett riktigt bra Julaläge, nytt och fräscht, med vårt senaste koncept och bra parkering, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.

Du har 0 produkt att jämföra