• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

Skara HF 2019-2020

Jula tecknar nytt sponsoravtal med Skara HF

Ett nytt flerårigt sponsoravtal har slutits mellan Skara HF och Jula. – Vi är mycket glada och stolta att vara en av huvudsponsorerna till Skara HF, en av Sveriges elitklubbar i handboll. Det känns bra att kunna vara med som en viktig del i en verksamhet som vi vet berör och engagerar många Skarabor. Det var även värdefullt för Skara HF att få till ett skyndsamt upplägg, som ger bra förutsättningar för klubben, vilket vi var snabba att ställa upp på, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef i Jula Holdingkoncernen.

Oliver Caroline

Jula skapar hundratals arbetstillfällen i Skara

Under sommaren är det många som vill arbeta på Jula, inte minst i Skaraborg. Bara i Skara erbjuder företaget närmare 150 tjänster, fördelat på huvudkontoret, centrallagret, Jula Hotell & Konferens och Julahuset. En del är även återkommande medarbetare, som har jobbat på företaget tidigare somrar. – Vi är väldigt glada över att så många väljer Jula som arbetsgivare under sommaren, så att vi kan bibehålla vår höga effektivitet även i semestertider, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

Jula40years party store 2019 SE

Rekordsommar för Jula – omsatte 1,5 miljarder

Jula är en pigg 40-åring. Siffrorna för juni och juli visar på ett rejält försäljningsrekord, totalt landade omsättningen på över 1,5 miljarder SEK. – Vi har haft en fantastisk sommar med fler kunder än någonsin till våra varuhus och till vår e-handel. Extra roligt är att vi kan konstatera en organisk tillväxt i jämförbara enheter, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

Engångsgrill

Jula slutar sälja engångsgrillar

I höstas tog Jula beslutet att inte köpa in fler engångsgrillar och sälja ut innevarande lager. Det resulterade i att engångsgrillar numera inte finns i Julas sortiment.