• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

joy portratt4920 2 produkt

Jula Holding blir delägare i klädföretaget JOY

Nu tar Jula Holding ett nytt spännande steg in i konfektionsbranschen och blir delägare i klädföretaget JOY. – Vi ser stora fördelar i samarbeten och synergier mellan bolagen, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef Jula Holding.

Fr.v. Karl-Johan Blank  o Joachim Frykberg  framför Julas varuhus och huvudkontor i Targowek, Warzawa, Polen.

Rekordresultat för Jula Holdingkoncernen

2020 präglades starkt av coronapandemin. Under utmanande omständigheter lyckades Jula Holdingkoncernen göra ett rekordresultat. Omsättningen för 2020 landade på cirka 9,8 miljarder SEK, med ett resultat efter finansiella poster om cirka 1,3 miljarder SEK. Jula Holding betalar cirka 276 miljoner SEK i skatt på resultatet. Och en personalbonus om cirka 48 miljoner SEK har delats ut till medarbetarna. − Jula Holding och våra bolag har stått starkt i krisen. Att vi slår alla tidigare rekord i både omsättning och lönsamhet är bevis på detta, säger Joachim Frykberg, VD Jula Holding.

Invigning TRI 201120 39

Premiär för Jula i Löddeköpinge

Jula fortsätter expansionen på den svenska marknaden. Torsdagen den 27 maj öppnar Julas nya varuhus i Löddeköpinge i Galleria Center Syd. Det nya varuhuset blir det 59:e Julavaruhuset i Sverige (totalt 111).