• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

Jula etablerar e-handel i Österrike och Tyskland

Jula kommer att etablera e-handel i Österrike och Tyskland. – Expansion och utveckling är viktigt för Jula. Att etablera e-handel på den europeiska marknaden ligger helt i linje med viljan att alltid sikta högre. Vi ser en stor kommersiell potential på dessa marknader, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Johan Sjöhagra

Johan Sjöhagra ny VD Jula AB

Johan är sedan tidigare välkänd i Julas organisation och kommer närmast från tjänsten som DSO (Director Sales Operations) för Jula AB. − Det känns mycket bra att få in Johan som ny VD för Jula AB. Det är en styrka att kunna göra den här typen av viktiga tillsättningar internt. Vår strategi, att hela tiden ha med oss successionsperspektivet i våra tillsättningar, gör att vi har starka interna kandidater, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Jonas Olsson bild 1

Han blir ny hotellchef för Jula Hotell i Skara

Från årsskiftet får Skara Konsthotell & Skara Stadshotell en ny hotellchef i Skara. Han heter Jonas Olsson. − Det känns spännande och lite nervöst, men mest kul, säger Jonas Olsson, ny hotellchef.

Bild FB Falköping

Jula i Falköping blir äntligen verklighet

Expansionen fortsätter. Nu öppnar Jula sitt nya varuhus i Falköping, det 115:e ordningen. Varuhuset öppnar i ett expansivt område och stärker därmed kunderbjudandet och närvaron i södra Skaraborg.