Om Jula

Peder Larsson 140320

Jula byter styrelseordförande

Jula AB:s nya styrelseordförande heter Peder Larsson. Peder Larsson har lång erfarenhet inom handeln, bland annat som VD för Ica Sverige och nu som VD för Hemtex. – Jag är stolt över att fått uppdraget leda styrelsen i Jula AB. Jula är ett företag med en alldeles speciell Julaanda. Jag ser en otroligt bra potential i företaget och ser fram mot att vara med och vidareutveckla Jula. Ett starkt kunderbjudande tillsammans med fantastiska medarbetare borgar för en bra framtid, säger Peder Larsson som suttit som ledamot i Julas styrelse sedan 2012.

brun-stor-jpeg 0

Innovation Camp på Jula

Den 8 april hålls en så kallad Innovation Camp på Julas huvudkontor i Skara. Det är organisationen Ung Företagsamhet som tillsammans med Jula organiserar dagen och totalt kommer ett 60-tal elever från Katedralskolans ekonomiprogram att delta. – Vi ser en stor vinst i utvecklat samarbete med skolorna i vårt närområde och nu specifikt Katedralskolan i Skara. Här formas framtidens entreprenörer och här har Jula möjlighet att hjälpa till att skapa naturlig koppling till näringslivets utmaningar, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

earth hour 2014 Eskilstuna

Jula släcker ner

Den 28 mars klockan 20.30 till 21.30 är det dags för Earth Hour. Det är nionde året som manifestationen genomförs och åter igen är Jula med och släcker ner samtliga 78 varuhus i Sverige, Norge och Polen. – Att delta i Earth Hour är viktigt för oss eftersom det lyfter upp klimatfrågan på agendan. Vi har deltagit i många år och vi var tidigt ute med energibesparande produkter som LED-lampor och luftvärmeväxlare, säger Karl-Johan Blank, Julas koncernchef och huvudägare.

Historien om Jula

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland. I oljekrisens spår startades tillverkning av Julakapen.

Lediga jobb

Vill du bli en del i vårt team? Ett växande företag söker alltid nya medarbetare.