• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

Julavaruhus

Jula till Löddeköpinge

Jula stärker nu sin position i Skåne ytterligare. − Vi är långsiktiga i allt som vi gör och med etableringen i Löddeköpinge blir vi än mer tillgängliga i den viktiga Skåne-regionen, säger Michael Gustafsson, Country Operational Manager Jula Sverige.

9733c9d573a34316bf4931f89bb3a4d8

Jula vann Retail Awards – Årets Logistiksatsning

När Retail Awards idag (måndag den 21 september 2020) avgjordes stod det klart att Jula utsetts till ”Årets Logistiksatsning” − Det känns superbra! Jätteroligt att det uppmärksammas. Det betyder också att fler ser fördelar och möjligheter med vår tågpendel. Förhoppningsvis vill fler vara med på resan, säger Lennart Karlsson.

tc feb2 20 skruvagare 1200X628px

Jula öppnar varuhus 35 i Norge – Tredje Julavaruhuset i Bergen

Jula fortsätter att expandera snabbt på den norska marknaden. Torsdagen den 17 september öppnar ett nytt Julavaruhus på handelscentret Lagunen i Bergen. − Lagunen i Bergen har alltid legat högt på vår prioriteringslista, ett mycket starkt handelscentrum i Norge. I och med vårt fina samarbete med Olav Thon har vi nu fått möjlighet att öppna vilket känns väldigt bra, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

IMG 5955

Jula sponsrar Linus Lundqvist

Jula väljer nu att sponsra den svenska racingföraren Linus Lundqvist. Linus har under säsongen gjort rent hus i ”Formula Regional Americas” (Formel 3) med hittills åtta raka segrar. − Linus har gjort en fantastisk prestation hittills i år. Vi ger honom nu möjlighet att ta nästa steg, fullfölja årets satsning och fortsätta utvecklas framgångsrikt. För oss är detta en större sponsring i en lite speciell bransch. Vi ser något stort i Linus, en svensk supertalang som i framtiden har möjlighet att etablera sig i de riktigt stora racingsammanhangen i världen (exempelvis F1 och INDYCAR), säger Karl-Johan Blank, Jula Holdings ägare och koncernchef.

Handslag Jula köper Stadshotellet Skara

Jula Holding fortsätter att utvecklas – köper Skara Stadshotell

Jula Holdingkoncernen fortsätter att utvecklas i coronakrisen. Nu köper koncernen stadshotellet i Skara. − Det känns mycket bra att nu kunna få möjlighet att fortsätta utveckla detta anrika hotell. Det är en fin välskött fastighet med stora utvecklingsmöjligheter i centrala Skara som vi nu förvärvar av Bengt och Stig Roser, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef i Jula Holdingkoncernen.