• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om Jula

20190514 180320

Samarbetet mellan Jula och Thon bär frukt – Jula öppnar i Töcksfors

Nu öppnar Jula i Töcksfors på gränsen mellan Sverige och Norge. Det är samarbetet mellan Jula och Thon som nu resulterar i ett helt nytt varuhus. – Vi ser stor potential i gränshandeln. Tillsammans med Thon har vi nu mycket bra förutsättningar utveckla detta ytterligare, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Håkan Nyberg

Ny VD för Wästgöta Finans

Håkan Nyberg blir ny VD för Wästgöta Finans. Håkan har lång erfarenhet inom finansbranschen och kommer bland annat närmast från uppdrag som VD för Ikano Bank. – Vi är mycket glada att få in Håkan Nyberg som VD för Wästgöta Finans, med hans långa erfarenhet och stora kunskap kommer verksamheten att utvecklas mycket positivt, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef i Jula Holdingkoncernen.

wastgotafinans logotype original

Wästgöta Finans – Jula Holdingkoncernen i ny bransch

Nu finns en ny familjemedlem i Jula Holdingkoncernen. Med Wästgöta Finans går koncernen in i en ny bransch, finansbranschen. – Det är en marknad i snabb tillväxt, och som systerbolag till Jula blir Wästgöta Finans ett tryggt alternativ för just den här typen av privatlån, säger Joachim Frykberg, Jula Holdingkoncernens VD.

007438b

Jula lanserar verktyg och trädgårdsredskap från Makita

Verktyg och maskiner är något som länge varit förknippat med Jula. Att ha just rätt verktyg och maskiner är en förutsättning för att händiga människor ska kunna förverkliga sina drömmar. Detta försöker vi på Jula alltid ha i tankarna för att kunna erbjuda ett noga utvalt sortiment, som nu får tillskott av batteridrivna verktyg från välkända Makita.