Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Hållbarhet och ansvar


Vi på Jula vill motivera dig att fixa saker själv. Men vi vill också att kommande generationer ska kunna fixa saker själva. Därför tar vi vårt hållbarhetsarbete på stort allvar. Det här är vad vi gör för att du ska kunna göra hållbara val till ett lågt pris.

Går det att kombinera hållbarhet med låga priser?

Ja, säger vi! Genom att tänka långsiktigt, resurseffektivt och noggrant i de val vi gör kan vi minska vårt klimatavtryck – och ge dig som Julakund ett riktigt bra erbjudande!

Med utgångspunkt i FN:s globala mål har vi tagit fram 3 fokusområden där vi kan vara med och påverka: Klimatneutrala 2030, Klimatsmarta erbjudanden och Ansvarstagande och ärlighet.

Klimatneutrala 2030.

Innan Julaprodukten når dig vill vi att den ska ha åkt fossilfria transporter och befunnit sig i lokaler uppvärmda av förnyelsebar energi. Det är en del av vår strategi att bli klimatneutrala år 2030. Det är också ett sätt att dra vårt strå till stacken för att uppfylla FN:s globala mål nummer 7 (Hållbar energi för alla) och 13 (Bekämpa klimatförändringarna).

🌍 Så ska vi nå vårt mål

Klimatsmarta erbjudanden.

Vad är egentligen ett klimatsmart erbjudande? Jo, genom vår ambition att erbjuda innovativa, energi- och resurseffektiva och noggrant testade produkter underlättar vi för dig att göra ett mer klimatsmart köp. Då jobbar vi samtidigt mot FN:s globala mål 11 (Hållbara städer och samhällen), 12 (Hållbar konsumtion och produktion) och 15 (Ekosystem och biologisk mångfald).

🌍 Upptäck våra klimatsmarta erbjudanden

🌍 Kika in i vårt kvalitetscenter

Ansvarstagande och ärlighet.

När vi ställer krav på våra leverantörers arbetsförhållanden och ser till att våra medarbetare trivs på jobbet tar vi ansvar på riktigt.  Och jobbar samtidigt med FN:s globala mål 5 (Jämställdhet), 8 (Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt) och 10 (Minskad ojämlikhet). Vi engagerar oss även i samhället och stöttar flera fantastiska organisationer!

🌍 Därför ställer vi krav på våra leverantörer

🌍 Så tar vi hand om våra anställda