• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

5 energismarta och varma produkter för hemmet

I många av landets hushåll går det åt onödig energi, något som också betyder en onödigt hög elräkning. Här har vi samlat smarta prylar som kan hjälpa dig att hålla nere elkostnaderna – men också produkter som kanske gör vardagen mer bekväm.

1. Digital dygnstimer – få kontroll över hemmets el och belysning

En dygnstimer passar om du är slarvig med att stänga av din elektronik, eller om du vill att lamporna ska tändas och släckas vid specifika tider på dygnet. Många använder de för lampor som ska tändas/släckas vid mörker och ljus. Du utökar hemsäkerheten samtidigt som du sparar på energi.

2. LED-lampa med skymningssensor

En lampa som tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust, visst låter det bekvämt? I vårt sortiment finns en LED-lampa med inbyggt skymningsrelä som automatiskt känner av ljusförändringar. Skruva upp den hemma där det finns ljusinsläpp och den sköter sig automatiskt!

3. Värmepumpen – bekväm och billig kompletteringsvärme

Det är inte så konstigt att så många av landets hus har en värmepump. Med en kan du minska dina elkostnader samtidigt som den ger bekväm värme – bestäm temperaturen och låt den göra jobbet. Dessutom kan den användas som luftkonditionering under varma sommardagar.

4. Kaminfläkt – sprider kaminens värme utan el

Kaminfläkten behöver ingen ström – den drivs helt av kaminens värme! Du placerar den ovanför kaminen så sprider den sen värme vidare i rummet. Maximal mysfaktor, helt enkelt.

5. Flyttbart element för flexibel uppvärmning

Kallt i sovrummet, vardagsrummet eller hallen? Ett portabelt element kan du lätt flytta runt dit värmen behövs, när värmen behövs. De är underhållsfria och flexibla värmare som hjälper dig att hitta rätt temperatur hemma.