• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Förebyggande skydd och hygien hemma och på arbetet

Skydda dig mot damm, virus, bakterier, aerosoler eller gas – vi har en lösning som passar ditt skyddsbehov. Här har vi samlat olika produkter du kan behöva för att effektivt skydda kroppen mot skadliga kemikalier och partiklar under korta perioder.

En räddare i nöden – första hjälpen-kit för omplåstring

Alla arbetsplatser, kontor, garage och verkstäder bör ha ett första hjälpen-skåp eller väska utifall olyckan är framme. Dessa kit kan t.ex. innehålla bindor, bandage, plåster, vinylhandskar och rengöring. På så vis kan de vara en räddare i nöden om någon skulle skada sig.

Andningsskydd under arbete och projekt

Olika munskydd samt hel- och halvmasker av olika slag funkar som förebyggande skydd för dina andningsvägar. De finns för olika ändamål och med olika filter för att kunna fungera mot allt från trä- och glasfiberdamm till ångar och flytande aerosoler. De kommer till användning under många arbeten och projekt, helt enkelt.  

Desinfektionsmedel – döda bakterier och virus

Genom att regelbundet desinficera och rengöra sig själv och andra ytor – t.ex. handtag, bord, badrum och allmänrum – minskar risken för att virus och bakterier sprids. Detta är något som framförallt kan göras på arbetsplatsen eller andra ställen där många människor möts, men även hemma under sjukdomstider.