• Fri frakt till varuhus
  • 30 dagar öppet köp
  • 15000 noga utvalda produkter

Detta är Jula

Julas affärsidé Julas affärside

Jula erbjuder kreativa hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Detta är möjligt genom stora inköp direkt från tillverkare över hela världen, utan mellanhänder. Med rötterna i den Skaraborgska myllan, närheten till våra kunder och en äkta känsla för vad våra kunder vill ha ser framtiden verkligen ljus ut. Julas sortiment har genom åren utökats och breddats till att bli det kompletta sortiment, för hemmafixare och proffs, det är idag. I sortimentet finns bland annat verktyg, maskiner, arbetskläder, trädgårdsprodukter, färg och husgeråd.

 

Julas visionJulas vision 

Jula gör livet lättare för kreativa hemmafixare och proffs i hela världen. Jula erbjuder genom sitt sortiment lösningar för en lättare vardag. Med så kallade produktstegar, bra-bättre-bäst, är det lätt att välja rätt produkt efter behov. Tanken är att en glad amatör har andra behov än ett proffs.

Jula vill att kunden ska få rätt vara till rätt pris på rätt sätt.

 

Julaandan

Julas framgång är summan av våra medarbetare. Pratbubbla JulaandanDen entreprenörsanda och framgångskultur som genomsyrar hela företaget har funnits med från starten på gården Jultorp på Varaslätten.

”Det som driver allt är viljan att hitta nyheter, att hitta nästa storsäljare. Den känslan är precis samma nu som första gången. Det gäller allt från minsta skruv till de största grejerna.”

Karl-Johan Blank, huvudägare och koncernchef.

Julaandan är vårt sätt att vara. Julaandan är kulturen som byggt Jula och som gör oss framgångsrikt. Enkelt förklarat Julaandan är vårt sätt att vara i hela organisationen från Nordnorge ner till södra Polen, i våra varuhus, på lager och kontor.

Rakt på mål
Jula har alltid gått rakt på mål, det är den närmaste vägen. Vi går exempelvis rakt på tillverkaren istället för dyra mellanhänder – till nytta för våra kunder.

Nyfikenhet driver oss
Jula utvecklas ständigt och förändring är det enda som är konstant. Därför är nyfikenhet och flexibilitet avgörande i vår strävan att förbättras.

Folkligt och ärligt
Jula är ärligt, anspråkslöst och prestigelöst, vi är som folk är mest. Vi bryr oss om varandra och genom oss själva känner vi våra kunder.

Kunden är allt
Hos oss är kunden allt. Våra ansträngningar strävar alltid mot att göra livet lättare för våra kunder.

Tjäna en krona
Vi vet att företagets lönsamhet är villkoret för vår tillväxt och existens. Därför letar vi ständigt efter sätt att skära kostnader och tjäna en extra krona.

Vi arbetar hårt
Vi är övertygade om att engagemang och delaktighet ger framgång. Med höga förväntningar och ansvar utvecklas vi både som medarbetare och företag.