• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Gör det själv

gor-det-sjalv.jpg

Produktsäkerhet och produktkvalitet tillhör våra mest prioriterade områden. Det är viktigt att kunden känner sig trygg med sitt köp och att produkten uppfyller förväntningarna.

Det är viktigt för oss att vårt erbjudande håller vad det lovar och att de produkter som vi säljer uppfyller aktuella lagkrav och håller god kvalitet.

Vår process för framtagning av produkter börjar med en kravställning på produktens innehåll och funktionalitet. Förutom en intern granskning av produktdokumentation och funktionstestning, genomförs även stickprover på produk­terna både vid tillverkning och på test­labb innan produkterna levereras till centrallagret i Skara.

 

Test 100 %

Julas kvalitetsavdelning har som målsättning att testa och utvärdera nya produkter som ska marknadsföras under våra egna varumärken. Vi kallar det ”Test 100%” och det innebär att vi förutom granskning av innehåll, certifikat och externa testresultat även gör funktionstester utifrån ett kundperspektiv på vårt eget labb.

Våra tester underkänner en del produkter som då antingen åtgärdas innan den når hyllan i våra varhus eller utgår. Metoden identifierar även eventuella svagheter eller risker, som förmedlas till våra kollegor som arbetar med att säkerställa kvaliteten mot tillverkaren. Arbetet har redan visat på resultat och andelen kundreklamationer har minskat tack vare ”Test 100%”.