• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Varför Jula?

Man i röd t-shirt som går mot kameranExpansion ger möjligheter

Jula är ett växande företag med en tydlig vision om fortsatt expansion. Vi växer med 12-14 varuhus per år. Det är med andra ord full fart framåt som gällera, förändring är det enda som är konstant. Har du höga ambitioner, är en organisation i ständig förändring full med goda karriärmöjligheter. Väx med oss!

Tryggt och stabilt

Familjeföretaget ger en uthållighet utan kvartalsekonomins kortsiktighet. På Jula finns uthålligheten och musklerna att vara nyfiken och utvecklas. Med expansion och lönsamhet följer ökad trygghet.

Nyfiket

På Jula är nyfikenhet en dygd och en del i kulturen, Julaandan. Nyfikenheten driver Jula framåt på många olika sätt. Bland annat skapas Julas sortiment till stor del av nyfikenhet inför nya lösningar som kan göra livet lättare för kunden.

Coachande ledarskap

Jula är ett svenskt familjeföretag med svensk företagskultur och ett coachande ledarskap. Julaledarskapet är inspirerande, involverande och stöttande och motiverar medarbetarna att nå Julas gemensamma målVårt ledarskap utvecklas ständigt och genomsyrar hela organisationen.