• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Pressmeddelande

Jula skänker 100 000 kronor till Barncancerfonden

Bild armband Jula skänker 100 000 kronor till Barncancerfonden. Det är Julas medarbetare som istället för att få en sommargåva från företaget är med och bidrar i kampen mot cancer.

Det känns mycket bra att årets sommargåva går till Barncancerfonden. Gåvan är del i Julas övergripande hållbarhetsarbete där vi bland annat sponsrar Hungerprojektet, The Perfect World Foundation och även många lokala föreningar och initiativ i Skara och i Skaraborg Joachim Frykberg, VD Jula AB

– Cancer är något som berör oss alla, inte minst när nära medarbetare drabbas. Vi vet att denna gåva är mycket uppskattad bland våra medarbetare, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef. Jula är ett aktivt och engagerat företag, inte minst lokalt. – Det känns mycket bra att årets sommargåva går till Barncancerfonden. Gåvan är del i Julas övergripande hållbarhetsarbete där vi bland annat sponsrar Hungerprojektet, The Perfect World Foundation och även många lokala föreningar och initiativ i Skara och i Skaraborg, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB. I samband med att sommargåvan tillkännagavs fick även alla Julas medarbetare ett armband. – Det är till den som på det sättet vill stötta Barncancerfonden. Armbandet ska ses som en symbolisk gest för kampen mot cancer. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, säger Karl-Johan Blank. Det är inte första gången som Jula stöttar organisationer i kampen mot cancer. Förra året gick sommargåvan till Paradifference foundation (stödjer forskningen kring cancer och cancersjukdomar), och 2014 gick sommargåvan till Cancerfonden.