• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Pressmeddelande

Jula investerar 10 miljoner SEK i LifeClean

LifeClean symbol rgb Jula Holdingkoncernen investerar nu 10 miljoner SEK i företaget LifeClean International AB. – Vi tror mycket på LifeClean och dess innovativa miljö-och hälsofrämjande produkter, det är den typen av företag som vi gärna är involverade i, säger Karl-Johan Blank, Jula Holdingkoncernens ägare och koncernchef.

Vi tror mycket på LifeClean och dess innovativa miljö-och hälsofrämjande produkter, det är den typen av företag som vi gärna är involverade i Karl-Johan Blank, Jula Holdingkoncernens ägare och koncernchef

LifeClean är ett svensk innovativt bolag med säte i Uddevalla. LifeClean har utvecklat ett revolutionerande och patenterat desinfektionsmedel för att ta upp kampen mot dödliga resistenta bakterier, sporer och virus. Bolaget har på kort tid etablerat sig i Norden, Mellanöstern och Sydkorea. Hållbart alternativ LifeCleans produkt, som är vattenbaserad och biologiskt nedbrytbar, är ett miljövänligare alternativ till de medel som används idag. – Det är glädjande att Jula, ett svenskt starkt varumärke och innovativt bolag, uppmärksammar LifeClean International AB. Våra hållbarhetsmål och värdegrunder är liknande och vi ser en del synergier mellan bolagen, säger Thomas Lööw, VD LifeClean. Produkten används inom vården, skolor, HORECA ( Ho tell Re staurang och Ca fé) och matproduktion. Bolaget är nu även i en etableringsfas för bättre och säkrare fiskhantering i Norge. – För oss innebär hållbarhet att vi hela tiden ska minska vårt klimatavtryck. Därför medverkar varje del av vår verksamhet till en långsiktigt hållbar utveckling genom resurseffektivitet och noggrannhet i de val vi gör. Vår investering i LifeClean är ett mycket bra val för en hållbar framtid, säger Joachim Frykberg, VD Jula. För mer information om LifeClean, besök hemsidan www.lifeclean.se .