• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Lycka är ett sommarprojekt!

Inget kan stoppa dig nu!

Skruva till sommaren som du vill!

Blev altanbygget klart redan förra året? Fasadmålningen också? Fixa staketet istället, eller boosta altanen med markis och snyggt glasräcke! En fixarsugen hittar alltid lycka i något projekt. Att vara ute i solskenet med skruvdragaren, tumstocken, nya cirkelsågen – det hör liksom till årstiden. Och med Jula i ryggen kan du skruva till sommaren precis som du vill. Vi har alla grejerna! Inget kan stoppa dig nu!

Din lustgård av verktyg!

Verktyg och maskiner … det är liksom Julas DNA. Vad du än behöver för ditt byggprojekt, vi har det. Skruvdragare, borrmaskiner, sågar …listan kan göras lång. Och att priserna skruvats i botten har du nog redan upptäckt.

Allt för din altan

Oavsett om du spenderar dygnets alla soltimmar på din altan eller om den där altanen fortfarande är en tanke utan en plan så är Jula stället för dig. Hos oss hittar du nämligen både tips inför altanbygget och produkterna som gör sommarens bästa plats ännu bättre.

Bygga altan

När du ska bygga altan behövs rätt verktyg – och det är lätt hänt att verktygsväskan fylls upp snabbt. Men det är din skruvdragare, kap- och gersåg och måttstock som fyller de viktigaste rollerna. Vi har samlat verktyg du behöver och andra tips och bra att veta inför att du ska bygga altan.

Underhållsfri altan med komposittrall

Slipp kvistar, flisor och tidskrävande efterbehandling! Komposittrall är naturligt trä som kombinerats med andra material för att förstärka dess hållfasthet och färgbeständighet, vilket gör att det rör sig och skiftar färg minimalt. Välj mellan träfärgade eller grå brädor.

För de lite kallare kvällarna

Höj både värmen och mysfaktorn på altanen med infravärmare!

Du kan också måla!

Med rätt grejer kan alla fixa! Om du inte ser dig själv som snickarfantom; börja med att måla! Hos Jula hittar du det som behövs för att sätta igång och snart nå en riktigt hög fixarnivå. Lite färg, penslar och en stabil stege är en bra start på fixarlivet.

Nå dina drömmar!

Stegar och ställningar för sommarens alla projekt

Klä dig rätt!

Rätt arbetskläder och skor kan göra din fixardag perfekt. Bekväma, slitstarka fixarshorts med massor av fickor, arbetshandskar, stabila skyddsskor och en t-shirt. Alla rätt!