• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Skapa ditt eget ljus
med Anslut System

Anslut System-serien består av en mängd påbyggnadsbara ljusslingor och tillbehör som kan kopplas ihop med varandra. På så vis kan du enkelt skapa ditt alldeles egna system som ger det ljus just du är ute efter.

3 anledningar att välja Anslut System

1. Finns i flera varianter

Anslut System består av en mängd ljusslingor samt tillbehör. Välj fritt bland t.ex. ljusslingor, girlanger och istappsslingor för att skapa det ljus som just du är ute efter.

2. Utomhusgodkända

Alla slingor och tillbehör från Anslut System-serien är IP44-klassade, något som innebär att de kan användas utomhus på tomten och i trädgården.

3. Alla slingor är påbyggnadsbara

Eftersom att alla slingor och tillbehör har en hananslutning respektive honanslutning kan du kombinera belysning och tillbehör bland vårt Anslut System-sortiment.

Allt startar med transformatorn

Oavsett hur du bygger upp ditt system och vilka ljusslingor du önskar ha i systemet, startar allt med transformatorn. Den är början av ditt system och placeras i vägguttaget för att strömförse alla slingor och tillbehör.

Transformatorns timerfunktion

Transformatorns inbyggda, fast programmerade timer är anpassad efter dygnets alla timmer för att spara energi och göra användning så enkel som möjligt. Om du aktiverar timer och belysning klockan 17.00 ser schemat ut enligt bilden här nedanför. Om du hellre vill styra belysningen på egen hand kan transformatorn – med konstant läge aktiverat – kopplas in i en extern timer.

Förgreningskabel, T-koppling och 5-vägskoppling

Används för att koppla samman ljusslingor och andra komponenter från Anslut System.

Exempel på hur du kan koppla ihop

Till alla produkter