• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Julpynta utomhus – ge julen en naturlig plats ute

Äger du en trädgård? Har du kanske balkong? I så fall får du inte missa att julpynta utomhus! Det gör inte bara att de mörka vinterdagarna blir trevligare och mysigare, det skapar även en härlig julkänsla som håller i sig innan och under högtiden. Testa några robusta krukor där i hörnet av uteplatsen, häng upp en vacker julkrans på ytterdörren eller slingra färgsprakande ljusslingor precis överallt. Med båda små och stora medel kan du ge julen en plats att blomstra.

Locka fram julkänslan med dekorationer

En stämningsfull julkrans på ytterdörren? Några vackra krukor på balkongen? Eller varför inte ljusstakar både högt och lågt? Du har fixardrömmarna – och dekorationerna är ett sätt för dig att locka fram den julkänslan du är ute efter. Om det är något vi har lärt oss under årens gång så är det att det aldrig kan bli för mycket pynt. Speciellt inte när det vankas en underbar jul!

Lys upp jul och vinter

Lys upp din jul! Sätt upp en ljusslinga som skiner starkt i vintermörkret, eller klä in hela din uteplats med ett färgfyrverkeri som får förbipasserande att stanna upp och beundra ljusshowen. Med ihopkopplingsbara slingor är möjligheterna oändliga. Det enda som sätter gränsen för din ljussättningen är din egen fantasi.