• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Returnera din vara

Du kan alltid besöka valfritt Jula-varuhus i Sverige både för att lämna tillbaka på öppet köp och att reklamera en vara.

Produkter inköpta i ett varuhus måste alltid returneras i ett varhus. Är produkten du ska returnera köpt via e-handel har du rätt att skicka tillbaka den till oss. Tänk på att du alltid står för risken vid transport. Inköpsbevis samt ifyllt returformulär måste finnas med för att en retur skall kunna hanteras av Jula.

Vid retur av ångrade köp står du som kund för returfrakten. Du finner returadressen nedan tillsammans med returformuläret. Returen ska skickas direkt till denna adressen och inte via ombud, returer skickade till ombud kommer inte hämtas ut och går i retur till avsändare. Att returnera en vara i något av våra varuhus är helt kostnadsfritt och hanteras direkt på plats.

Vid retur av reklamationer ber vi dig att ta kontakt med vår Kundservice så hjälper de er att ordna med transport in för undersökning. Det går även att ta med produkten och inköpsbeviset direkt till varuhuset för att få hjälp på plats.

Här kan du ladda ner och skriva ut ditt returformulär. Returadressen finns på formuläret. 

Ladda ner ditt returformulär här