• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Lägg till fler personer på kontot!

Mycket att göra, viktiga möten eller ute på jobb?

Ibland passar det helt enkelt bättre att någon annan handlar. En smart funktion för dig som JulaPro-kund är att du kan lägga till fler personer som kan handla på ditt kundnummer. Det är enkelt att lägga till en anställd eller annan närstående så att de sedan kan handla ur vårt breda sortiment. Allting sköts via JulaPro-appen i din telefon eller via ditt konto på vår webbplats.

Så lägger du till köpare i JulaPro-appen
Logga in på ditt konto och gå in under fliken Köpare där du kan se vilka personer som tidigare är inlagda på ditt konto. I övre högra hörnet finns ett plustecken som du trycker på. Du får nu möjlighet att lägga en person som du vill ska kunna handla via ditt JulaPro-konto. Fyll i deras namn samt personnummer och tryck på Lägg till. Du får nu möjlighet att Skicka inbjudan och välja kommunikationskanal (sms, e-mejl, etc).

Så lägger du till köpare via webben
Logga in på ditt JulaPro-konto på jula.se och gå in under fliken Köpare. Där kan du se vilka personer som tidigare är inlagda på ditt konto. Klicka på knappen Lägg till köpare. Du får nu möjlighet att lägga en person som du vill ska kunna handla via ditt JulaPro-konto. Fyll i deras namn samt personnummer och tryck sedan på Lägg till. Personen hamnar i listan över köpare. Dubbelklicka på namnet, fyll i personens telefonnummer och klicka på Skicka inbjudan. Meddelandet skickas via sms.

I meddelandet med inbjudan finns information om hur personen gör för att ladda ner JulaPro-appen och sedan läggas till på kontot. Den nya personen loggar in i appen med sitt personnummer och Mobilt BankID, samt fyller i sina kontaktuppgifter och sitt godkännande av personuppgiftsbehandling.

Efter att ha blivit tillagd på ett kundnummer går det att börja handla direkt. Den nya personen identifierar sig i kassan i varuhuset antingen med QR-koden i JulaPro-appen eller med sin legitimation. Superpraktiskt!