• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Arbetskläder och skydd

Arbetskläder till ditt nästa projekt!

Det finns få saker som är lika roligt som att starta ett nytt projekt i hemmet. Men innan du drar igång är det viktigt att du har införskaffat rätt kläder och skydd. Det blir inte bara bekvämare – du är också betydligt säkrare om olyckan skulle vara framme. Med våra arbetskläder och skydd kan du vara säker på att du får det du behöver för att göra dina kommande fixarprojekt både enklare och roligare.

Arbetskläder

Om du är rätt klädd kan du anta vilken utmaning som helst. Vi har ett brett och noga utvalt sortiment av arbetskläder som passar just dig.

Herr Dam

Varselkläder

Bekväma – men också perfekta när du arbetar i mörkret. Våra varselkläder är till för dig som behöver synas lite extra när du arbetar. Men också till alla som vill känna sig bekväma under sitt projekt.

Till sortimentet

Skyddsskor

Rätt skor för rätt tillfälle är viktigt. Tar du en titt på vårt sortiment upptäcker du snart att vi har skor för alla tänkbara uppdrag. Flexibilitet och trygghet i varje steg, helt enkelt.

Till skyddsskor

Skyddsutrustning

Hjälmar, knäskydd, hörselkåpor, första hjälpen-kit, öronproppar och halvmasker. Hos oss hittar du skyddsutrustningen du är ute efter.

Till produkterna