• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Skyddsskor från Bluewear – välj den valör som passar dig

Med rätt skyddsskor för jobbet kan du arbeta säkert under projekten. I välkända Bluewears sortiment av skyddsskor finns ett stort urval av modeller med olika egenskaper för att passa många arbeten. Välj själv vilken nivå som passar dina behov: Basic Bronze, Comfort Silver eller Expert Gold. Alla har en sak gemensamt – hög kvalitet till ett lågt pris!

  • Basic Bronze – stabila skor med grundläggande funktion för ett lyckat projekt
  • Comfort Silver – skyddsskor med de allra viktigaste egenskaperna och smarta finesser
  • Expert Gold – det bästa vi har att erbjuda, funktionalitet och säkerhet som passar professionella hantverkare

Basic Bronze – stabila skor med grundläggande funktion

På jakt efter ett par stabila och säkra skor som får jobbet gjort? Med Basic Bronze från Bluewear har du alla grundläggande funktioner som behövs för ett lyckat projekt. Perfekt för dig som då och då behöver skyddsskor för projekten hemma, på tomten och i trädgården. Titta efter skor med detaljer och färgkodning i grönt.

Comfort Silver – kombinerar viktiga egenskaper och smarta finesser

Inom Comfort Silver har vi kombinerat de allra viktigaste egenskaperna – och sedan kryddat med smarta finesser. Om du väljer denna nivå får du ett par säkra skyddsskor som passar dig som ofta fixar, renoverar och tar dig an projekt hemma. Titta efter skor med detaljer och färgkodning i gult.

Expert Gold – funktionalitet och säkerhet för proffs

Med skyddsskor i klassen Expert Gold kan du ställa dig högst upp på prispallen. Du som yrkesverksam får det bästa vi har att erbjuda kring säkerhet och funktionalitet för att klara de tyngsta av arbeten. Titta efter skor med detaljer och färgkodning i orange.

Vad betyder skyddsklasserna på arbetsskor?

Vilka arbetsskor passar dina behov och projekt? Här reder vi ut vad de olika skyddsklasserna på arbetsskor betyder samt för vilka arbeten respektive klassning passar, så att du enklare ska kunna välja rätt arbetsskor.