• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Husvagnssemester – bra saker till husvagnen

Husvagnssemester tilltalar många och det är lätt att förstå varför. Du kan upptäcka nya platser, eftersom de nödvändigaste sakerna alltid följer med. På en husvagnssemester tas dagen också som den kommer – njut, koppla av, sola och bada. För att du ska kunna njuta fullt ut av din husvagnssemester har vi här samlat några tips och bra att ha-saker till husvagnen. 

Bra att ha-grejer på din husvagnssemester

Något tilltalande med husvagnssemester är hur enkelt och avskalat du lever. Men trots den strävan efter enkelhet finns det vissa grejer som helt enkelt bara är bra att ha, grejer som får dig att njuta av semestern desto mer. Vi pratar till exempel om kylboxen, men det kan vara en så simpel sak som hopfällbara möbler.

Utrusta bilen för resan

På en husvagnssemester går det att vara bofast på en och samma camping eller så går det att åka land och rike runt för att upptäcka nya platser. Oavsett vad blir det en del bilkörning, så se till att göra bilen redo för resan. Kolla och eventuellt fyll på olja, kylarvätska och spolarvätska. Kom också ihåg att utrusta bilen med nödvändiga tillbehör så som takbox, cykelhållare och husvagnsspegel. 

Fördriv tiden med spel och lek – roliga husvagnstillbehör

När du är på husvagnssemester behöver det finnas aktiviteter för att slappna av och ha roligt . Men likväl kan hela familjen, och i synnerhet energiska barn, behöva sysselsättas – både i bra och regnigt väder. Med trevliga sällskapsspel, den klassiska kortleken, en fotboll eller ett badmintonset – helt enkelt roliga husvagnstillbehör – kan ni i många timmar umgås och ha roligt.

Testa på vattenaktiviteter

Vad förknippas med bad och vattenaktiviteter om inte sommarens ledighet, där husvagnssemester givetvis räknas till? Förbered er för en sommar i och nära vatten genom att få med er flytvästar till hela familjen, gummibåtar och badleksaker. Vi lovar – det blir desto roligare för både stora och små.

Ha på dig avslappnande kläder

Under ledigheten på din husvagnssemester är det viktigt för hela familjen att vara avslappnad. Något som hjälper er med detta är att ha lätta, avslappnade kläder på er från topp till tå (när ni inte har badkläderna på er det vill säga). Kom även ihåg att det om sommarkvällarna trots allt kan bli lite kyligt och att en lättare tröja bör får följa med i resegarderoben.