Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Produkter och tips för ett varmare hem

Hur kan jag få det varmare hemma? Under de kallare månaderna är vi många som ställer oss frågan – hus- som lägenhetsboende. Därför har vi samlat enkla tips och smarta värmeprodukter för dig som vill ha ett varmare hem!

Element – flexibel och underhållsfri tillskottsvärme

Behöver du lite extra tillskottsvärme i sovrummet eller vardagsrummet när det är som kallast? Elradiatorer och oljefyllda element är underhållsfria, mobila och flexibla värmare som lätt flyttas runt dit de behövs, när de behövs. Många varianter kan även väggmonteras för dig som önskar permanent uppvärmning i eluppvärmda hus.


När passar element som värmekälla?
• För tillskottsvärme i ett eluppvärmt hus
• För dig som vill ha en underhållsfri och mobil värmekälla

Tips!

Maxa värmeeffekten genom att låta luften runt elementet cirkulera. Placera till exempel inte soffan direkt framför – flytta ut den någon decimeter eller hitta en annan plats!

Värmefläktar – när du behöver värma upp snabbt

Värmefläktar är alternativet när du behöver värma upp utrymmen snabbt och från en lägre temperatur. De lämpar sig särskilt bra för t.ex. arbetspass i kalla garage, verkstäder och under renoveringar. I kategorin värmefläktar finns även konvektorelement och element med inbyggda fläktar som sprider värmen. 


Värmefläktar passar:
• För snabb uppvärmning från låga temperaturer
För utrymmen som garage, verkstäder och vid renoveringar

Bra att veta!

Värmefläkt med PTC-element anpassar själv effekten efter omgivningstemperaturen, vilket minimerar onödig energiförbrukning.

Värmepumpen – bekväm, modern och billig kompletteringsvärme

Med en värmepump kan du minska dina elkostnader med upp till 40 % om du har eluppvärmt hus och du kommer hem till ett hus som redan är varmt. Det är bara två av fördelarna med att installera en värmepump. Luft/luft-modeller värmer upp inomhusluften som sprids ut i rummet av en fläkt.


Våra luft/luftvärmepumpar passar:
• För dig med eluppvärmt hus och vill dra ner på elräkningen under den kalla vintern
• För dig som vill ha värme i garaget eller verkstaden
• För dig som vill ha modern uppvärmning till fritidsboendet


"Med en värmepump kan du minska elkostnaderna med upp till 40 % om du har direktverkande el"

Kaminfläkt – få ut det mesta av kaminen

Få ut mer av kaminen, öppna spisen eller eldstaden genom att komplettera den med rätt tillbehör. Spisredskap och tändhjälp är självklarheter, men det mest effektfulla tillbehöret är en kaminfläkt. Den placeras på kaminen för att sprida ut värmen vidare ut i rummet. Det bästa av allt är att den drivs av kaminens värme – ingen ström behövs!

42 Produkter

Du har sett 40 av 42 produkter