• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Produkter och tips för ett varmare hem

Hur kan jag få det varmare hemma? Under de kallare månaderna är vi många som ställer oss frågan – hus- som lägenhetsboende. Därför har vi samlat enkla tips och smarta värmeprodukter för dig som vill ha ett varmare hem!

Element – flexibel, underhållsfri och effektiv tillskottsvärme

Behöver du lite extra tillskottsvärme i sovrummet eller vardagsrummet när det är som kallast? Elradiatorer och oljefyllda element är underhållsfria, mobila och flexibla värmare som lätt flyttas runt dit de behövs, när de behövs. Många varianter kan även väggmonteras för dig som önskar permanent uppvärmning i eluppvärmda hus.

Element passar:
  • För tillskottsvärme i ett eluppvärmt hus
  • För dig som vill ha en underhållsfri och mobil värmekälla

Tips! Maximera värmeeffekten genom att låta luften runt elementet cirkulera. Placera t. ex. inte soffan direkt framför – flytta ut den någon decimeter eller hitta en annan plats!

Värmefläktar – när du behöver värma upp snabbt

Värmefläktar är alternativet när du behöver värma upp utrymmen snabbt och från en lägre temperatur. De lämpar sig särskilt bra för t.ex. arbetspass i kalla garage, verkstäder och under renoveringar. I kategorin värmefläktar finns även konvektorelement och element med inbyggda fläktar som sprider värmen. 

Värmefläktar passar:
  • För snabb uppvärmning från låga temperaturer
  • För utrymmen som garage, verkstäder och vid renoveringar

Tips! Värmefläkt med PTC-element anpassar själv effekten efter omgivningstemperaturen, vilket minimerar onödig energiförbrukning!

Värmepumpen – bekväm, modern och billig kompletteringsvärme

Med en värmepump kan du minska dina elkostnader med upp till 40 % om du har eluppvärmt hus och du kommer hem till ett hus som redan är varmt. Det är bara två av fördelarna med att installera en värmepump. Luft/luft-modeller värmer upp inomhusluften som sprids ut i rummet av en fläkt.

Våra luft/luftvärmepumpar passar:
  • För dig med eluppvärmt hus och vill dra ner på elräkningen under den kalla vintern
  • För dig som vill ha värme i garaget eller verkstaden
  • För dig som vill ha modern uppvärmning till fritidsboendet

Tips! Skydda värmepumpens utomhusdel från snö, regn och is samt ge den ett snyggt utseende med vårt värmepumpsskydd!

Kaminfläkt – få ut det mesta av kaminen

Få ut mer av kaminen, öppna spisen eller eldstaden genom att komplettera den med rätt tillbehör. Spisredskap och tändhjälp är självklarheter, men det mest effektfulla tillbehöret är en kaminfläkt. Den placeras på kaminen för att sprida ut värmen vidare ut i rummet. Det bästa av allt är att den drivs av kaminens värme – ingen ström behövs!