Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Jula introducerar ny partner för kreditköp

Det ska vara enkelt att handla på Jula! Om du idag har möjlighet att handla på faktura hos oss har du ett kreditavtal kopplat till ditt medlemskap i JulaClub. Nuvarande sätt att handla på kredit kommer att avslutas och istället ersättas av en bättre lösning. Allt för att du som kund ska få en smidig och bra upplevelse när du handlar till ditt nästa projekt för hemmet, trädgården eller fritiden!

Ny kreditpartner

Tillsammans med Resurs Bank AB introducerar vi ett nytt sätt att handla mot faktura. Från och med den 6 maj 2024 kommer Resurs Bank AB vara kreditgivare till alla kreditköp som görs hos Jula. För att kunna fortsätta handla mot faktura och använda den nya lösningen måste du ingå ett nytt kreditavtal med Resurs Bank AB. Du kan göra en ansökan via länken nedan, i ditt närmaste varuhus eller på jula.se. 

Ansök om ny kredit hos Resurs Bank AB

I och med införandet av den nya kreditlösningen säger därför Jula upp beviljat kreditutrymme inom JulaClub som inte nyttjats. Det görs från och med den 6 maj 2024 i enlighet med vårt kreditavtal.
Ditt medlemskap i JulaClub med alla dess fantastiska förmåner kommer att finnas kvar precis som tidigare.

För dig som har en skuld hos Jula 

Om du efter den 6 maj 2024 har en skuld att återbetala på din kredit kommer du fortsatt att få fakturor från Jula. Jula kommer inom kort att överlåta den skuld du har kvar till Resurs Bank AB men innan överlåtelse görs sker aviseringar från Jula precis som tidigare. När överlåtelsen sker får du särskild information om detta från Resurs Bank AB och Jula med vidare information om hur framtida betalningar till Resurs Bank AB ska ske.