Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Välj rätt belysning för företaget

Rätt belysning för företaget kan göra stora skillnader i arbetsmiljö, energieffektivitet och allmän trivsel. Hitta ljuskällor och armaturer för olika behov – vi har smarta belysningslösningar för industrier, kontor, entréer och byggarbetsplatser.

Belysning för industri och verkstad

I krävande miljöer som industrier, verkstäder, lagerlokaler och tvätthallar är tålig belysning ett måste. Välj lysrörsarmaturer med hög kapslingsklass, exempelvis IP65, som innebär att de är dammtäta och tål svagare vattenstrålar. Glöm inte att tänka energisnålt – välj LED till stora lokaler!

Tips!

I utrymmen med hög takhöjd är high bay-armaturer ett bra val – en industriarmatur som belyser stora ytor från höga höjder.

LED-belysning för kontor

På kontor är LED-armaturer med neutralvit eller kall färgtemperatur att föredra, eftersom det ger bra ljusförhållanden för arbete vid skräm. Klassiska lysrör och plafonder är vanliga, men kan bytas ut mot en större LED-panel för ett mycket jämnt ljusflöde.

Tips!

LED-panelen kan monteras på det sätt som passar kontorslokalen bäst – på innertakspanelen, i monteringsram eller hängande med vajer.

Utomhusbelysning för entré och gårdsplan

Till företagets entré och gårdsplan är ljusstyrka och energieffektivitet i fokus – här krävs inte bara utomhusgodkänd utan även energisnål belysning! Gårdsarmaturer med LED-dioder uppfyller alla kriterier och kan monteras där de passar bäst.

Tips!

En strålkastare med rörelsevakt tänds automatiskt när den behövs – och kan samtidigt skrämma bort obehöriga.

Arbetsbelysning för byggen och renoveringar

Bra arbetsbelysning ger en stark och bred ljusbild som lyser upp under målningen, snickrandet eller ute på byggarbetsplatsen. Mindre arbetslampor som smidigt kan flyttas är bra komplement till större arbetslampor på stativ. Se till att belysningen enkelt kan anpassas med hjälp av vinklingsbara lamphus och teleskopstativ.

Tips!

Är det långt till strömkällorna? Komplettera med skarvsladd eller välj batteridriven arbetsbelysning.

161 Produkter

Du har sett 40 av 161 produkter