• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Utrustning och tips på vad som behövs till hemmakontoret

Genom att förbereda hemmakontoret med rätt utrustning och inredning kan du jobba hemifrån både bekvämt och effektivt.  Men vilken utrustning och vad behövs för hemmakontoret? Här har vi samlat produkter för ditt hemmakontoret – från datorutrustning och klassiskt papper till skrivbordstillbehör.

Elektronik och datorutrustning för hemmakontoret

Jobbet utgår oftast från datorn, så se till att nödvändig elektronik finns på plats. Det kan vara enkla saker som tangentbord, datormus och musmatta – men även tillbehör som hörlurar, mikrofon och webbkamera för att enkelt kunna prata med kollegor på distans.

Tips! Om laptopen blir varm och går tungt kan en kylplatta för datorn göra susen. Den fläktar datorn och kan i vissa fall förbättra prestandan.

Kontorsmaterial för att anteckna och skissa

Även om mycket arbete utgår från dator och mobil underlättar det för många att planera, anteckna, skissa och administrera med papper och penna. Ha därför notisblock, anteckningsblock, kalendrar och givetvis pennor nära till hands vid din arbetsstation.

Hemmakontorets arbetsplats – kom ihåg skrivbord, belysning och förvaring

Kom ihåg själva arbetsplatsen också: skrivbordet, hur du sitter, förvaring, belysning och allt omkring. Fundera vad för förvaring du behöver i hemmakontoret – en simpel korg för viktiga anteckningar, eller kanske en hel hylla? Och hur är det med hemmakontorets belysning? Sitter du bekvämt?

Extra: Rätt förutsättningar för fokus

Precis som en vanlig arbetsdag behöver de flesta hålla fokus med pauser och energipåfyllnad då och då. Som hjälp på vägen för att hålla fokus finns givetvis varma drycker som kaffe och te, precis som mat eller en godisbit kan göra susen för energinivåerna.