• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Det här kan du behöva om du ska jobba hemifrån

Om du ska jobba hemifrån är det bra att vara förberedd och ge sig själv bra förutsättningar för att vara effektiv. Det kan innebära både planering av dagens arbetsuppgifter och att avsätta en kontorsyta hemma, men också se till att allt material och elektronik finns klart. Här har vi samlat saker du kan behöva inför att du ska jobba hemifrån.

Nödvändig elektronik för effektivt arbete

Eftersom kontorsjobb innebär arbete med dator är det bra att se till så nödvändig elektronik finns tillgänglig för att utföra det vardagliga arbetet. Det kan vara enkla saker som tangentbord, datormus och musmatta – men även eventuellt hörlurar, mikrofon och webbkamera för att kunna prata med kollegor på distans.

Kontorsmaterial för att anteckna och skissa

Även om mycket arbete utgår från dator och mobil underlättar det för många att planera, anteckna, skissa och administrera med papper och penna. Ha därför notisblock, anteckningsblock, kalendrar och givetvis pennor nära till hands vid din arbetsstation.

Rätt förutsättningar för fokus

Precis som en vanlig arbetsdag behöver de flesta hålla fokus med pauser och energipåfyllnad då och då. Som hjälp på vägen för att hålla fokus finns givetvis varma drycker som kaffe och te, precis som mat eller en godisbit kan göra susen för energinivåerna.