• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Så enkelt fixar du ett utekök!

Gör de härliga grillkvällarna ännu roligare och bekvämare; fixa ett enkelt utekök! Med lite fantasi och vårt breda sortiment ordnar du ett själv – snabbt och lätt. En bänk med arbetsyta och lådor eller skåp för förvaring av dina grillredskap och tillbehör – mer behövs inte. Eller utveckla vidare tills du är nöjd.

Tips! Verkstadsvagnen blir serveringsvagn!

Så smart med rullande förvaring vid grillen! Ställ glas, porslin och tillbehör på Hard Heads avlastningsvagn och den blir till serveringsvagn i ditt utekök.

1-2-3 så har du picklat grönsaker själv!

Picklad rödlök är ett härligt tillbehör till grillat. Att pickla morötter, gurka och andra grönsaker är lika enkelt med en 1-2-3-lag; 1 del ättikssprit/vinäger, 2 delar socker, 3 delar vatten. Grönsaker i snygga förslutningsbara glasburkar täcks med lagen – och håller i månader. Prova!

”Måste”-grejerna i uteköket

Grillspett i rostfritt stål

Välj grillspett i stål så har du spett som kan användas om och om igen. Stål är ett hållbart material och enkelt att diska rent efter varje grillning.

Grillborste

Fett och andra grillrester fastnar gärna på grillgallret. Med en grillborste är det enkelt att hålla gallret rent. Tips: hetta upp gallret så går det lättare att borsta bort det fastbrända.

Örtsax

Upptäck vad trevligt – och snyggt! – det är med kryddväxter i ditt utekök. Gott också förstås! Med en örtsax slipper du finhacka med kniv. Klipp ned örterna direkt i en skål ­– bekvämt och tidsbesparande.