• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Tips för en lyckad vinterfest

Vintersäsongen bjuder på många tillfällen att samlas och att fira. Vi har samlat tips och produkter för att skapa hemmafixad feststämning!

1. Möblera flexibelt

Med rätt möbler kan både gäster och tilltugg finna sin plats på festen. Möblera flexibelt med stolar och bord som är lätta att plocka fram och plocka bort – så som klappstolar och hopfällbara bord.

2. Skapa rätt stämning med sprakande en dukning

Ingen vinterfest utan en glittrande, inbjudande dukning. Ljuslyktor, ljusslingor, lyxiga servetter och placeringskort – ja, varför inte i kombination med granris och pepparkakor? Maxa upplevelsen för alla sinnen – bara fantasin sätter gränserna!

3. Feststämning i trädgården

Låt gästerna mötas av fest redan i trädgården! Njut av en värmande välkomstdryck bland marschaller och ljus.

4. Bjud på en imponerande middag

Dags att ta fram mästerkocken inom dig! Med rätt hjälp (maskin) i köket är trerättersmiddagen fixad, både snabbt och smidigt.

5. Planera efterfesten

Slutet gott, allting gott! Med lite förberedelser och passande produkter kan till och med städningen efter festen bli ett nöje. Förbered redan innan festen med att hänga upp säckar för skräp, återvinning och pant. Se också till att dammsugare, trasa och rengöringsmedel finns nära till hands. Ladda med en chokladboll, starta spellistan igen och vips! Så är hemmet skinande rent igen.