• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Dekorera för vinterfest – 5 tips för en lyckad kväll

Vintersäsongen bjuder på många tillfällen att samlas och fira tillsammans. En festlig bordsdukning, flexibel möblering och belyst, inbjudande entré skapar snabbt rätt stämning för en vinterfest. Här kan du ta del av våra tips på hur du förvandlar ditt hem till en festlokal under jul och nyår.

1. Möblera flexibelt med klappstolar och hopfällbara bord

Möblera flexibelt så kan både gäster och tilltugg finna sin plats på julfesten och nyårsfesten! Klappstolar och hopfällbara bord är lätta att plocka fram och kan snabbt plockas ihop efter festen.

2. Sprakande dukning till jul och nyår

Överraska dina gäster med en sprakande dukning till jul och nyår. Dekorera bordet med ljuslyktor, ljusslingor, lyxiga servetter och placeringskort. Varför inte i kombination med granris och pepparkakor? Maxa upplevelsen för alla sinnen – endast fantasin sätter gränser!

3. Feststämning i trädgården

Med en lysande feststämning i trädgården kan vinterfesten börja redan utomhus. Placera ut marschaller och lyktor längs trädgårdsgången, sätt upp en stämningsfull julkrans på ytterdörren och häng ljusslingor vid entrén. När gästerna kommer kan ni njuta av en värmande välkomstdryck ute bland marschaller och ljus.

4. Bjud på en imponerande middag

Dags att ta fram mästerkocken inom dig! Julafton eller nyårsafton är ett ypperligt tillfälle att bjuda på en extra festlig måltid. Förberedelser och köksmaskiner underlättar när du ska laga mat till ett större sällskap. Matberedaren är en bra hjälp när vill tillaga olika maträtter snabbt och baka eget bröd. En varmhållningsplatta håller maten varm under hela middagen.

5. Förbered efterfesten

Slutet gott, allting gott! Med lite förberedelser och produkter kan till och med städningen efter festen bli ett nöje. Förbered dig redan innan med att hänga upp säckar för skräp, återvinning och pant. Se också till att dammsugare, trasa och rengöringsmedel finns nära till hands. Ladda med en chokladboll och starta spellistan så är hemmet snabbt skinande rent igen.