• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Lys upp med ljusslingor inne och ute

När mörkret faller är det extra trevligt att pynta trädgården, husfasaden och hemmet med vackra ljusslingor och värmande belysning. Vårt noggrant utvalda sortiment innehåller belysning som förvandlar mörka hus och tomter till en mysig vintermiljö.

Anslut System – skapa ditt eget ljussystem

Anslut System-serien består av en mängd påbyggnadsbara ljusslingor och tillbehör som kan kopplas ihop med varandra. På så vis kan du enkelt skapa ditt alldeles egna system som ger det ljus just du är ute efter. Alla ljusslingor och tillbehör i Anslut System med pusselsymbol kan kopplas ihop till ett ljussystem. Titta efter varor med pusselsymbolen och börja planera!

Ljusslingor för utomhusbruk

Med våra utomhusgodkända ljusslingor kan du, genom att pryda trädgård och fasad, rama in tomten och skapa din alldeles egna vintermiljö. Håll utkik efter symbolen med snöflingan när du besöker ett varuhus, den betyder att ljusslingan är godkänd för utomhusbruk.

Ljusslingor för inomhusbruk

Stämningsfullt ljus gör det betydligt enklare att komma in i rätt sinnesstämning under vintern. Bland våra ljusslingor för inomhusbruk hittar du allt som behövs för en mysig högtid inuti ditt hem. Håll utkik efter symbolen med huset när du besöker ett varuhus, den betyder att ljusslingan passar att använda inomhus.