Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Lys upp med ljusslingor inne och ute

När mörkret faller är det extra trevligt att pynta trädgården, husfasaden och hemmet med vackra ljusslingor och värmande belysning. Vårt noggrant utvalda sortiment innehåller belysning som förvandlar mörka hus och tomter till en mysig vintermiljö. Men först...

Hur mycket el drar en ljusslinga?

Våra LED-ljusslingor drar mycket mindre el än andra vanliga hushållsapparater. Du kan till exempel:

  • Använda en hårfön på 1500 W i fem minuter – och göra av med mer el än vad en ljusslinga på 5 W gör under ett helt dygn!
  • Dammsuga med en 700 W dammsugare i en halvtimma – och göra av med lika mycket el som tio 5 W-ljusslingor under sex timmar!
  • Se hela avsnittet av Kalle Ankas Jul på en TV som drar 75 W – och göra av med lika mycket el som hela 15 ljusslingor på 5 W!

Vad kostar det att ha en ljusslinga tänd?

En ljusslinga på 5 W kostar ca 1,18 kr att ha tänd 8 timmar om dagen i 1 månad (om elpriset är 100 öre kW/h)

EKVIP Connectable System – skapa ditt eget ljussystem

EKVIP Connectable System består av en mängd påbyggnadsbara ljusslingor och tillbehör som kan kopplas ihop med varandra. På så vis kan du enkelt skapa ditt alldeles egna system som ger det ljus just du är ute efter. 

3 anledningar att välja 31 V-systemet från EKVIP

1. Det finns många ljusslingor och tillbehör i systemet – från vanliga ljusslingor till ljusnät, girlanger och mycket mer!

2. Ljusslingorna är utomhusgodkända (IP44) och kan användas utomhus på tomten och i trädgården under julsäsongen!

3. Ljusslingorna är påbyggnadsbara – alla produkter har en han- och honanslutning som gör att du kan kombinera belysning och tillbehör från hela 31 V-serien.

EKVIP Connectable System 31 V

Varför ska du välja 230 V-systemet från EKVIP?

1. De har en extra tjock gummikabel som passar dig som vill ha ljusslingorna uppe året runt!

2. De drivs av 230 V (vanlig stickkontakt), vilket betyder att det inte finns några begränsningar på hur många ljusslingor du kan koppla ihop.

3. Ljusslingorna är påbyggnadsbara – alla produkter har en han- och honanslutning som gör att du kan kombinera belysning och tillbehör från hela 230 V-serien.

Ljusslingor för utomhusbruk

Med våra utomhusgodkända ljusslingor kan du, genom att pryda trädgård och fasad, rama in tomten och skapa din alldeles egna vintermiljö. Håll utkik efter symbolen med snöflingan när du besöker ett varuhus, den betyder att ljusslingan är godkänd för utomhusbruk.

Ljusslingor för inomhusbruk

Stämningsfullt ljus gör det betydligt enklare att komma in i rätt sinnesstämning under vintern. Bland våra ljusslingor för inomhusbruk hittar du allt som behövs för en mysig högtid inuti ditt hem. Håll utkik efter symbolen med huset när du besöker ett varuhus, den betyder att ljusslingan passar att använda inomhus.

60 Produkter

Du har sett 40 av 60 produkter