• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

JulaAppen

Julas nya app är här!

Nu lanserar vi Julas nya app. Och helt plötsligt blir ditt liv lite bekvämare. Vi har gjort allt för att appen ska bli din perfekta Jula-hjälpreda. Var du än är. Ladda ner till din mobil och upptäck själv!

Planera och hitta

Med nya Jula-appen i din mobil har du ett perfekt multiverktyg. Planera inköpen redan hemma – bläddra i vårt breda sortiment, läs om varorna och skapa inköpslistor. I varuhuset kan du skanna streckkoder och få varuinfo, få besked om varan finns – och på vilken hyllplats. Kan det bli smidigare?!

JulaClub-medlem – kontot i mobilen

Om du inte är JulaClub-medlem kan du bli det – direkt i appen! Då har du alltid uppdaterad info om ditt Jula-konto i din mobil: se Mitt Jula med bonuspoäng, bonuscheckar – och ett digitalt medlemskort inom bekvämt räckhåll. Vår nya app blir helt enkelt ett seriöst ”kontoret i fickan”…

Smart-medlem – handla inne i appen

Om du är eller uppgraderar till Smart-medlem blir det riktigt … smart. Då kan du dessutom göra dina inköp inne i appen! Enkelt, smidigt och på tider som passar dig. Ett suveränt komplement till alla fina extra förmåner i Smart-medlemskapet: 30 % mer poäng vid fakturaköp, möjlighet att delbetala, exklusiva erbjudanden, med mera.

Här laddar du ner nya Jula-appen