• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Om JulaClub

JulaClub är klubben för dig som vill ha mer av Jula. Hos oss kan du göra smartare köp till mindre kostnad, parallellt får du bonus för allt du handlar. JulaClub gör det enklare och bättre att vara kund hos Jula oavsett vad du behöver.

 

Exklusiva förmåner för dig som JulaClub-medlem

  • Bonuspoäng på alla dina köp
  • Alltid unika medlemserbjudanden 
  • Inbjudningar till Clubaktiviteter
  • Full översikt över dina köp/kvitton, poäng och erbjudanden på Mina Sidor

 

Samla poäng tillsammans
För familjer som vill samla bonuspoäng tillsammans finns JulaClubs extrakort. Föräldrar och barn över 18 år inom samma hushåll kan maximalt koppla fem kort till ett gemensamt bonuskonto. Dessutom sparas allas kvitton på ”Mina sidor”. 

 

Bonus
Som JulaClub-medlem får du alltid bonus på alla dina inköp i Julas varuhus. Månadsbonusen utbetalas varje månad efter det att det gjorts en bonusuträkning från föregående månad. När du samlat ihop minst 2500 bonuspoäng får du en bonus på 50 kronor som laddas på ditt kort. Den kan du använda i något av Julas varuhus i Sverige men inte för köp på Julas e-handel. Information om din bonus skickar vi till dig på mejl. Du kan även fråga i kassan om du har någon bonus att nyttja. Bonusen är giltig i fyra månader. Utgången bonus kan inte förlängas och poängen återförs inte till kontot. 

 

 

 

 

 

 

 

En klubb två kort

Inom JulaClub finns två olika alternativ för medlemskap. För dig som vill ha mest av Jula finns JulaClub Smart. Smartkortet ger dig möjligheten att betala dina inköp flexibelt. JulaClub Smart gör att du kan köpa när du behöver och betala när det passar. Det röda JulaClub kortet har samma egenskaper som JulaClub Smart med den skillnaden att all betalning sker vid köptillfället.

”Mina sidor” är dina egna sidor!
Som JulaClub-medlem har du möjlighet att registrera ”Mina Sidor”-konto. Väl inloggad på ”Mina sidor” finner du information gällande aktuellt poängsaldo, köphistorik (dina kvitton) och aktuella erbjudanden. Här kan du också ansöka om extrakort och uppdatera dina personliga uppgifter.

Bli medlem/registrera mina sidor Om du redan är medlem, klicka här för att logga in