• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Handla prisvärt och smidigt som kund i Julas företag- och föreningsprogram.


Välkommen proffs! Som kund i JulaPro blir det enklare, tryggare och mer lönsamt att fixa inköpen till er verksamhet – både från varuhus eller via e-handel på jula.se.

I nuläget erbjuder vi er som kund över 15 000 artiklar – från flertalet egna men också och väl etablerade varumärken.

 

Leverans och köp 

Önskar ni handla större volymer rekommenderar vi i första hand vår e-handel, eller att ni kontaktar någon av våra säljare i varuhusen för beställning.

Ni kan få er beställning levererad till önskad destination snabbt och smidigt med företagsleverans. Om ni önskar hämta beställningen i ett Julavaruhus erbjuder vi kostnadsfri leverans inom 2-5 arbetsdagar.

 

Pris och fakturering

Observera att priser visas inklusive moms. på jula.se och i våra varuhus (om ej annan information framgår). Ert kundpris visas först som inloggad på ert konto på Jula.se. Detta gäller även för utvalda erbjudanden som uppdateras löpande varje månad.

Önskar ni betala via faktura behöver ni skapa ett kreditkonto, ansök om kredit som inloggad administratör på ert konto eller via kontakt med vår kundservice. Standard fakturering sker med 30-dagars betalning. För digital PDF-faktura eller E-faktura via InExchange behöver vi er anmälan.  Samla er inköp på en faktura, vi erbjuder 14 dagars samlingsfaktura. Flexibel och smidig betalning för er som handlar ofta, kontakta vår kundservice för mer information.

Kontakta kundservice

 

Erbjudanden

Varje månad får ni som kund i JulaPro tillgång till attraktiva erbjudanden för köp.

Se månadens erbjudanden här

 

JulaPro-rabatt

Som kund i JulaPro får ni ytterligare 5% rabatt. Rabatten redovisas enbart i varukorgen på jula.se (inloggad) och i varuhuskassan i samband med köpet.

 

Kommunikation

JulaPro utvecklas kontinuerligt för att ger er som kund en bättre kundupplevelse. Ett verifikationsbrev skickas postalt till angiven adress i samband med ansökan. Två gånger i månaden skickar vi epost (ibland SMS) med attraktiva erbjudanden, nyheter och inbjudan till olika typer av events.  

Ansökan till JulaPro 


Är du firmatecknare för bolaget kan du ansöka snabbt och smidigt direkt med hjälp av Mobilt BankID (BankID) direkt på länken. 

Ansök som ensam firmatecknare


För större bolag (flera firmatecknare), offentlig förvaltning samt förening/stiftelse genomförs ansökan med hjälp av formulär + kompletterande dokument.   


Ansökningsformulär för företag (flera firmatecknare)

Ansökningsformulär för offentlig förvaltning

Ansökningsformulär för förening, stiftelse och övriga verksamheter

 

*Läs villkor och integritetspolicy. For JulaPro terms in English  -  click here.

 

 

Tillsammans gör vi fler smarta och lönsamma affärer.