• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

JulaPro-konto

Vi har skapat JulaPro-kontot för att ni som företags- och föreningskunder på ett enkelt och tryggt sätt ska få tillgång till alla viktig dokument på ett ställe. Ni loggar snabbt och säkert in på kontot med BankID eller Mobilt BankID på Jula.se. Följ upp köphistorik, genomför köp, ansök om fakturabetalning (kräver kreditansökan), skapa fler kontoanvändare (dvs lägga till medarbetare) med specifika behörigheter (roller), skapa personliga inköpslistor, se alla månadserbjudanden samt uppdatera befintliga kontaktuppgifter (mobil/e-post).

JulaPro-kontot gör det smidigt för er att samla alla inköp på ett ställe. Handla på det mest prisvärda sättet med rabatt på alla era köp!

Lägg till medarbetare på ert JulaPro-konto

Vårt mål med JulaPro är att förenkla alla era inköp på Jula.se och i våra varuhus. JulaPro-kontot är baserat på ett system med olika roller (dvs. behörigheter) för att göra vardagen enklare för er verksamhet. Administratören kan som inloggad på ert JulaPro-konto välja att lägga till eller ändra befintliga kontoanvändare samt tilldela specifika roller. Nedan följer de roller som ni enkelt kan tilldela era medarbetare:

Administratör

Administratören har full kontroll över ert JulaPro-konto. Vid första inloggning blir personen som loggar in administratör för kontot, om denne är berättigad firmatecknare. Önskar ni ändra administratör till annan person än firmatecknaren ber vi er kontakta vår Kundservice.

Köpare Varuhus

Köpare Varuhus är en roll som vid uppvisande av legitimation (ID-handling) har rätt att genomföra varuhusköp på ert JulaPro-konto.

Köpare e-handel (på Jula.se)

Köpare e-handel är en roll som har tillgång att genomföra köp med ert JulaPro-konto på Jula.se och i varuhus. Medarbetaren loggar in med hjälp av BankID eller Mobilt BankID på Mitt JulaPro-konto på Jula.se. Medarbetaren kan även genomföra varuhusköpet genom uppvisande av sitt legitimation (ID-handling).

OBS! 

Administratören behöver alltid upplysa medarbetaren om att denne blivit registrerad (tillagd) som kontoanvändare på ert JulaPro-konto.