Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
Jula

Skara

Öppet idag mellan 7–20

Skara
Skaraborgsgatan 49
532 30 Skara

Hitta hitHitta hit - Visa på karta

Öppettider

Måndag
7–20
Tisdag
7–20
Onsdag
7–20
Torsdag
7–20
Fredag
7–20
Lördag
9–18
Söndag
10–18

Välkommen till Jula Skara – varuhus & outlet!

Vi slog upp portarna redan 1985 och är det första Julavaruhuset någonsin. Vi öppnade sex år efter att Jula Postorder startade verksamheten ett par mil härifrån. Idag är vi ett av Julas största varuhus och finns i Julahuset i Skara, där vi i dagsläget är sex olika butiker under samma tak. Här kan du även hitta Sportringen, Skara Hästsport & Zoo, Family House, Jysk möbelaffär och City Gross med kiosk och spelbutik.

Missa inte vår egna outlet i anslutning till varuhuset! Vi fyller ständigt på med nya spännande varor och här kan du göra riktiga fynd, med upp till 70% rabatt!

Vårt läge i Skara och som granne med E20 och väg 49 gör det enkelt att hitta till oss. Med vår kunskap, som vi har samlat på oss under årens lopp, jobbar vi för att du ska känna att du får svar på dina frågor hos oss. Vi hjälper dig att hitta rätt varor för dina behov!

Varmt välkommen till Julavaruhuset i Skara – ”Julas vagga”.

Hälsningar
varuhuschef Jonas med personal


PS. Nu kan du följa Jula Skara på Facebook! Här lägger vi ut erbjudanden, tips och trix och visar hur vår vardag i varuhuset ser ut. In och följ oss - detta vill du inte missa!

Till vår Facebook-sida

 

 

Populära outletprodukter just nu!

Upptäck det allra senaste!

Alla aktuella erbjudanden – på ett och samma ställe!