Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Vi engagerar oss i samhället.

Vi vill bidra till vårt samhälle. Och stärka vårt varumärke. Därför stödjer vi en rad olika organisationer och samverkansprojekt som bidrar till en bättre värld. Här kan du läsa om några av dem.

The Hunger Projekt Sweden

The Hunger Projekt Sweden arbetar för en värld fri från hunger och fattigdom. Vårt stöd riktas till Bangladesh. Här arbetar The Hunger Projekt Sweden för att stärka den lokala demokratin. De utbildar i ledarskap och motverkar diskriminering av flickor och kvinnor. 

Ung Företagsamhet Skaraborg

Ung Företagsamhet Skaraborg låter unga på gymnasiet prova att starta eget företag under ett läsår. Det kallas för UF-företag. Vi tycker det känns fint att vi som familjeföretag får vara med och bidra till framtida företagsamhet och entreprenörskap.

Cancerfonden

Cancerfonden vill besegra cancer. Det vill vi också. Med vårt bidrag kan de fortsätta att finansiera viktig forskning, sprida kunskap och ge drabbade människor den vård och stöd de behöver.

The Perfect World Foundation

The Perfect World Foundation arbetar världen över med vilda djur och natur i kris. Jula är vänföretag och stöttar Project Ocean. Projektet handlar om att skapa medvetenhet om nedskräpning av haven, skydda marint liv och skapa lösningar som kan genomföras globalt, för att få ett slut på spöknät och plast i havet.

Lokal ungdomsverksamhet

Vi på Jula känner starkt för det lokala. Vi har kvar vårt huvudkontor i Skaraborg – platsen där vår resa en gång började. Vi stöttar föreningsliv med fokus på lagidrott med ungdomsverksamhet i Skara och omkringliggande kommuner.