• Fri frakt till varuhus
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Julas lojalitetsprogram för företag och föreningar heter JulaPro och grundades 2016. Programmet är utvecklat för att erbjuda alla verksamheter smarta och enkla lösningar i vardagen. Konceptet finns i Sverige, Norge och Polen och utvecklas kontinuerligt för att möta våra kunders behov och önskemål.

JulaPro erbjuder företag och föreningskunder ett brett och prisvärt sortiment av produkter för hela verksamheten. Dessutom med möjlighet till flera flexibla betalsätt. Som JulaPro-kund får ni tillgång till fantastiska månadserbjudanden och alltid minst 3 % rabatt på era inköp*.
*) Gäller inte köp av presentkort/reservdelar.

På ert JulaPro-konto får ni en komplett översikt av alla viktiga dokument. Genom att samla alla era inköp på ett konto får ni möjlighet att uppnå en större årlig JulaPro-bonus. Administratören för kontot lägger enkelt till flera medarbetare och tilldelar behörigheter för köp i varuhus och online. Inloggning till kontot sker tryggt och säkert med BankID eller Mobilt BankID på Jula.se.

 

Fördelar som JulaPro-kund

JulaPro-konto – Komplett översikt

Administrera alla era inköp på ett konto – snabbt och säkert. Logga in med BankID/Mobilt BankID på Jula.se. Följ upp köp, fakturor, lägg till/ändra användare, se unika erbjudanden och vem som handlat online eller i varuhus. Läs mer om vad JulaPro-kontot innebär här.

Rabatt på alla inköp*

Få tillgång till JulaPro-rabatten, vilket ger er minst 3 % avdrag direkt i kassan.
*) Rabatten gäller inte vid köp av presentkort och reservdelar. 

Årlig JulaPro-bonus

Genom att samla verksamhetens inköp på ett konto blir det smidigt att uppnå 20 000 kr exkl. moms under ett år, vilket berättigar er JulaPro-bonus som baseras på 3 nivåer. Bonusen innehåller en fast summa samt en rörlig bonusdel som kan ge upp till 10 % extra. Läs mer om vad JulaPro-bonusen innebär

Enkel köpprocess i varuhus och online

Att handla från Jula ska gå snabbt och självklart vara tryggt, i varuhus och online. På ert JulaPro-konto skapar ni enkelt köpreferenser, kostnadsställen och lägger till medarbetare. 

Flexibla betalsätt 

Välj betalsätt efter vad som passar verksamheten bäst; kontantköp eller faktura/e-faktura. JulaPro erbjuder 30 dagars faktura* vid köptillfället. Alla fakturor är specificerade med vilka köp fakturan avser och vem som köpt. Ytterligare märkning kan läggas till.
*) En kreditansökan behöver beviljas innan.