• Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999.-
  • Öppet köp i 60 dagar
  • 15 000 noga utvalda produkter

Back to school – förbered för skolstart

Back to school – nu är det härliga tider när barn och ungdomar ska återvända till skolbänken för att träffa nya vänner och lära sig. För att du ska kunna förbereda dem för skolstarten har vi här samlat tillbehör och prylar som kan komma till användning när skolan börjar.

Prylar till skolbänken

Miniräknare, anteckningsblock och pennor – det är ett urval av material en elev behöver när de ska back to school. Mattetal ska räknas och ord skrivas, samtidigt som det behöver vara ordning på alla papper och böcker.

Funktionella barnkläder för aktiviteter ute

Vilket barn vill inte back to school med en ny uppsättning kläder? Ofta är det dock vanliga plagg som får stå i fokus. Till mindre barn kan det vara värt att kika lite extra på kläder med funktion, så som regnkläder, stövlar och jackor – för de kommer vilja leka i regnet på rasterna.

Elektronik för skolstarten

För att underlätta ungdomar och barns vardag och skolarbete under veckorna finns elektronik. Allt från hörlurar för att stänga ute ljud och kunna fokusera, eller armbandsur och väckarklocka för att hålla koll på tiden och kunna vakna på morgonen. Utforska elektroniken som kan hjälpa skolgången.

Ryggsäcken – en viktig följeslagare i skolan

Vad är en så tydlig symbol för skolstarten, eller back to school som det också kallas, än ryggsäcken? Det är inte så konstigt med tanke på att läxor, skolböcker, pennor och kanske datorer ska följa med mellan lektionssalarna.