Gå direkt till innehålletGå direkt till sökGå direkt till sök
  • Hämta i varuhus efter 2 timmar
  • Alltid fri frakt till varuhus
  • Fri frakt till ombud från 999,-
  • Öppet köp i 60 dagar
Jula

Välj rätt infravärmare till uteplatsen

Låt inte kyliga kvällar stoppa dig från att njuta av din uteplats! Ta hjälp av en infravärmare som sprider behaglig värme och förlänger säsongen på altanen, terrassen eller balkongen. Här kan du läsa om vilken infravärmare som passar din uteplats bäst!

Hur många watt ska infravärmaren ha?

En infravärmare med en effekt på 600-1200 watt värmer cirka 10 m² stora ytor, beroende på hur den placeras och hur utrymmet ser ut. Vill du värma en stor och öppen yta, till exempel en terrass, kan en kraftfullare gasolvärmare på runt 11 kilowatt behövas.

Hur ska infravärmaren placeras?

Tänk på att placera din infravärmare så att den har tillgång till ett eluttag, men ändå är på behörigt avstånd från väggar, tak och brännbara föremål.

Tänk på!

Följ alltid instruktionerna i bruksanvisningen! Där ska även infravärmarens IP-klassning finnas, som talar om hur vattentålig den är och därmed om den kan placeras utomhus.

Infravärmare på stativ – enkel att flytta

Med en terrassvärmare på stativ slipper du installation i vägg eller tak – ett utmärkt alternativ för dig som vill kunna möblera om! En golvstående modell med högt stativ värmer lite större ytor, men är samtidigt lätt att flytta på eller ställa bort när den inte behövs.

Ett värmarhuvud som kan vinklas gör det lättare att placera infravärmaren så att den inte står i vägen, men samtidigt få värmen dit du vill!

Portabel infravärmare – liten och flexibel

En kompakt och portabel infravärmare med bärhandtag tar än mindre plats och flyttas enkelt med dit den behövs för stunden. Flera modeller kan användas både inom- och utomhus och passar därför lika bra på balkongen som i husvagnens förtält.

Smart funktion – roterar!

När infravärmaren är av den mindre modellen är det roterande läget toppen! Oscillationen sprider värmen och når hela sällskapet.

Hängande infravärmare – perfekt över matplatsen

En takmonterad infravärmare hänger som en lampa över uteplatsens soffgrupp eller matbord. Det är ju oftast där du umgås med familjen och gästerna och kan behöva lite extra värme. Att infravärmaren hängs i taket har många fördelar – den sparar plats och är samtidigt utom räckhåll för småbarn!

Höj värmen när kvällen blir sen och luften kyligare, eller sänk värmen om uterummet känns för varmt!

Gasolvärmare – för stora, öppna ytor

För att få extra värme på den större terrassen eller i uterummet med öppen väggyta kan du behöva en gasoldriven terrassvärmare. Den brinnande lågan kräver ingen el och värmer effektivt stora ytor – så att middagsbjudningar och festligheter kan pågå länge!

Smart funktion – piezotändning!

Med den inbyggda piezotändningen är gasolvärmaren lätt att tända och lågan kan justeras efter behov.

9 Produkter

NyhetNyhet

Anslut

Gasolvärmare 5-13 kW 220xØ53 cm

1 299.-

Kalasprodukt!

  • Perfekt för uteplatsen
  • Justerbar effekt (5-13 kW)
  • Används utomhus
Finns i lager online

Anslut

Gasolvärmare 13 kW 52x52x228 cm

2 999.-

  • Hjul – enkel att flytta
  • Av pulverlackerad metall
  • Bränsle: butan- eller propangas
Säljs bara i varuhus

Du har sett 9 av 9 produkter